MINÄ JA TYÖ – Videoi ja voita

StaffPoint aloittaa syksyllä 2017 5-osaisen videokisasarjan MINÄ JA TYÖ. Videoilla kokoamme yhteen ideoita, ajatuksia ja vinkkejä hyvästä työelämästä. Erinomaisten työelämäkäytäntöjen esiintuomisen lisäksi haluamme herättää keskustelua työllistymisestä, työnteosta ja työn tärkeydestä.

Osallistu tekemällä video pyydetystä aiheesta ja voita 300 euron Scandicin Lahjakortti. Kuukausikilpailujen voittajat valitsee StaffPointin vaihtuva asiantuntijaraati. Videokisasarja on avoin kaikille.

TOIMI NÄIN

Tee lyhyt, napakka video pyydetystä aiheesta. Video voi olla suomen- tai englanninkielinen; tyyli ja tekniikka ovat vapaat. Videon maksimipituus on 1,5 minuuttia. Toimita video tiedostona kussakin osakilpailussa annetussa ajassa osoitteella communications@staffpoint.fi . Videon lähettäjänä huolehdit, että videossa esiintyviltä ihmisiltä on saatu lupa julkaisuun, eikä se sisällä tekijänoikeuslain suojaamaa materiaalia.

Liitä sähköpostiviestiin videon yhteyteen nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin voittajan kontaktointiin. Julkaistessamme videoita käytämme tekijän koko nimeä ja myös onnittelemme julkisesti voittajia nimellä.

KILPAILUAIHEET

Kullakin viidellä osakilpailulla on oma teemansa:

Elo-syykuu 2017:   Miten valmistaudun työhaastatteluun?

Lokakuu 2017:       Miten ylläpidän työturvallisuutta omalta osaltani?

Marraskuu 2017:   Mitkä ovat hyvän esimiehen tuntomerkit?

Joulukuu 2017:      Miten yhdistän työn ja vapaa-ajan?

Tammikuu 2018:   Minkälaisessa yrityksessä haluan työskennellä?

AIKATAULU

Elo-syyskuun kisa alkaa 25.8. ja päättyy 30.9.2017. Lokakuusta 2017 tammikuuhun 2018 kisat alkavat kuun 1. päivänä ja päättyvät aina kuun viimeisenä päivänä siten, että koko videokisasarja päättyy 31.1.2018.

Kuukauden voittaja on selvillä seuraavan kuukauden kolmantena työpäivänä. Voittajan valitsee asiantuntijaraati, johon kuuluu jäseniä StaffPointin rekrytoinnista, hr:stä ja viestinnästä. Valinnasta ei voi valittaa. Otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

PALKINNOT

Kunkin osakilpailun voittaja saa palkinnoksi 300 euron Scandicin Lahjakortin, jonka voi käyttää missä tahansa Scandic-hotellissa majoitukseen tai ravintolapalveluihin, kerralla tai osissa. Kilpailusarjan päättyessä arvomme 5.2.2018 lisäksi kaikkien kilpailuun asianmukaisella videolla osallistuneiden kesken yhden Scandicin majoituslahjakortin. Voittajat huolehtivat mahdollisista veroseuraamuksista itse.

StaffPoint-konsernin toimihenkilöt eivät voi voittaa palkintoja.

JÄRJESTÄJÄ

Kilpasarjan järjestää StaffPoint Oy. Lähettämällä videosi kilpailuun annat StaffPointille videon käyttöoikeudet. Videoita voidaan hyödyntää StaffPointin viestinnässä ja markkinoinnissa. Niitä voidaan julkaista StaffPointin www-sivujen lisäksi myös StaffPointin somekanavissa ja muissa valituissa medioissa.

Lisätietoa kilpasarjasta saat tarvittaessa sähköpostitse viestinnän ja markkinoinnin suunnittelija Katri Niemeltä, katri.niemi@staffpoint.fi.

Katso työpaikkamme

StaffPointilla on jatkuvasti tarjolla useita satoja työpaikkoja eri toimialoilta. Useita uusia työpaikkailmoituksia lisätään avoimet työpaikat -listallemme päivittäin. Kauttamme voi työllistyä mm. hotelli- ja ravintola-, matkailu-, toimisto-, ICT-, contact center-, teollisuus-, rakennus-, logistiikka-, kiinteistöhuolto-, turvallisuus- ja kaupan alalle. Ellet juuri tällä hetkellä löydä avoimet työpaikat -listastamme sinulle sopivaa työpaikkaa, niin jätä meille avoin hakemus!

Katso avoimet työpaikat