Sesongin loppumisen ei tarvitse merkitä työn loppumista

Ravintola- ja matkailualat ovat kovassa nosteessa ja tulevaisuudessa työpaikkoja on avoinna yhä enemmän.

StaffPoint järjestää taas perinteisen Tunturista Etelään –rekrytointikiertueen viikolla 8. Kiertueella tapaamme tällä hetkellä tunturissa työskenteleviä työtekijöitämme ja juttelemme työtä hakevien kanssa. Olemme saaneet työntekijöiltämme vahvaa palautetta työn jatkuvuuden tärkeydestä ja rekrytointikiertueemme auttaakin talvisesongin osaajiamme työllistymään kesän ajaksi muille paikkakunnille. Osa heistä palaa taas seuraavana syksynä tunturiin.

Vaikka Matkailun ja sesongin toimialan työntekijät pitävät vaihtelevasta työstä, arvostavat he myös pitkiä työsuhteita. Meille StaffPointilla on tärkeää pystyä tarjoamaan osaajillemme pitkäkestoista, mielenkiintoista ja haastavaa työtä – sesongista riippumatta.  Samalla työntekijöille avautuu huikea mahdollisuus oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen.

Siirtyminen sesongista ja työpaikasta toiseen tarjoaa työntekijälle koko ravintola-alan kirjon yhden luotettavan työnantajan palveluksessa. Tällöin myös työsuhteessa saavutetut edut säilyvät paikkakunnanvaihdoksesta huolimatta. Siirtyminen tehdään meillä mahdollisimman helpoksi ja pyrimme esimerkiksi auttamaan tarvittaessa asunnon löytymisessä uudelle paikkakunnalle muutettaessa.

Suomi on täynnä upeita; toinen toistaan kauniimpia kaupunkeja, joista työntekijämme voivat valita itselleen sopivimman. Tervetuloa tapaamaan Irjaa ja Katria joko Ylläkselle 21.2. tai Leville 22.2. Lisätietoa saat tästä

Tunturista etelään -esitteestä.

Katso työpaikkamme

StaffPointilla on jatkuvasti tarjolla useita satoja työpaikkoja eri toimialoilta. Useita uusia työpaikkailmoituksia lisätään avoimet työpaikat -listallemme päivittäin. Kauttamme voi työllistyä mm. hotelli- ja ravintola-, matkailu-, toimisto-, ICT-, contact center-, teollisuus-, rakennus-, logistiikka-, kiinteistöhuolto-, turvallisuus- ja kaupan alalle. Ellet juuri tällä hetkellä löydä avoimet työpaikat -listastamme sinulle sopivaa työpaikkaa, niin jätä meille avoin hakemus!

Katso avoimet työpaikat