StaffPoint myy Norran omistuksensa – Norra siirtyy väliaikaisesti Finnairin omistukseen

Finnair ostaa StaffPoint Holding Oy:ltä (StaffPoint) ja Kilco Oy:ltä 60 prosenttia Nordic Regional Airlines AB:n (Norra) osakkeista. Finnair omistaa Norrasta ennen kauppaa 40 prosenttia, ja kaupan myötä Norra siirtyy väliaikaisesti kokonaan Finnairin omistukseen. Kaupalla ei ole vaikutusta Norran toimintaan eikä henkilöstöön.

–StaffPointin ja Finnairin yhteistyö on ollut Norran kehitysvaiheen ajan erittäin hyvää. Norran liiketoimintaa on tehostettu ja yhtiön kannattavuus ja taloudellinen tilanne ovat parantuneet. Henkilöstön tyytyväisyys on selkeästi noussut lähtötilanteesta.  StaffPointin omistusjärjestelyiden aikana käytiin useita keskusteluja Norran omistuksen suhteen ja nyt lopulta kuitenkin päädyttiin myyntiin. Vaikka yhteinen omistus päättyy, yhteistyö Finnair-konsernin kanssa jatkuu. Olemme sopineet kaupan osapuolten kesken, ettemme kommentoi kauppahintaa. Kaupalla ei ole merkittäviä taloudellisia vaikutuksia Finnairille tai myyjille, toteaa StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja Mika Kiljunen.

Finnairin tavoitteena on löytää uusi enemmistöomistaja Norralle.

–Viime vuodet ovat osoittaneet, että yhteisyritysmalli toimii hyvin kotimaan ja lähialueiden ostoliikenteessä. Tavoitteenamme on löytää uusi, teollinen kumppani kehittämään kanssamme Norran toimintaa, sanoo Finnairin operatiivisen toiminnan johtaja Jaakko Schildt.

Kaupan toteutuminen edellyttää Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyntää.

Katso työpaikkamme

StaffPointilla on jatkuvasti tarjolla useita satoja työpaikkoja eri toimialoilta. Useita uusia työpaikkailmoituksia lisätään avoimet työpaikat -listallemme päivittäin. Kauttamme voi työllistyä mm. hotelli- ja ravintola-, matkailu-, toimisto-, ICT-, contact center-, teollisuus-, rakennus-, logistiikka-, kiinteistöhuolto-, turvallisuus- ja kaupan alalle. Ellet juuri tällä hetkellä löydä avoimet työpaikat -listastamme sinulle sopivaa työpaikkaa, niin jätä meille avoin hakemus!

Katso avoimet työpaikat