Työn Osaajien Gaala juhlisti staffpointlaisten työelämätekoja ja palkitsi visiomme näköisiä osaajia

StaffPoint-konsernin henkilöstöjuhlaa vietettiin tänä vuonna tavallistakin upeammissa tunnelmissa, 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Ravintola Teatteri Forumissa la 23.9. järjestettyyn Työn Osaajien Gaalaan kokoontui lähes 200 toimihenkilöä eri puolelta Suomea.

Lämmin ja arvokas tilaisuus oli StaffPointin mission henkinen. Teemme merkittävää työtä yksilöiden, yritysten ja yhteisöjen työelämässä menestymiseksi, kuuluu arjen lupauksemme. Tilaisuudessa tätä lupausta saivat konkretisoida työntekijät itse kertomalla videotarinoissa, mikä omasta työstään tekee vaikuttavaa ja merkityksellistä.

Gaala ei olisi gaala, ellei siellä myös palkittaisi. Tällä kertaa tunnustusta saivat StaffPoint-konsernin visiota menestyksekkäästi toteuttavat yksittäiset staffpointlaiset, springhouselaiset, saimasoftlaiset ja tiiminsä. Visiomme Paras Työn Tekijä mittaiset henkilöt olivat kollegoidensa äänestämiä ja heitä oli runsaasti. –Palkinto kuuluu meistä jokaiselle, muistutti tunnustukset jakanut strategiajohtajamme Anu Ahokas.

Kolmikerroksinen teatterimiljöö oli valaistu StaffPointin oranssin, violetin ja kullan kajoon – brändi oli vahvasti läsnä tunnelmassa. Työn makuisten videoiden ja palkintogaalan päätteeksi esiintymisvuoron saivat vielä artisti Reino Nordin sekä Johannes Salomaa Band.

Hyvä, 100-vuotias Suomi ja lähes 50 vuotta työelämätekoja tehnyt StaffPoint!

(Kuvat: Jyri Laitinen, Pekka Kiirala)

Katso työpaikkamme

StaffPointilla on jatkuvasti tarjolla useita satoja työpaikkoja eri toimialoilta. Useita uusia työpaikkailmoituksia lisätään avoimet työpaikat -listallemme päivittäin. Kauttamme voi työllistyä mm. hotelli- ja ravintola-, matkailu-, toimisto-, ICT-, contact center-, teollisuus-, rakennus-, logistiikka-, kiinteistöhuolto-, turvallisuus- ja kaupan alalle. Ellet juuri tällä hetkellä löydä avoimet työpaikat -listastamme sinulle sopivaa työpaikkaa, niin jätä meille avoin hakemus!

Katso avoimet työpaikat