Tule StaffPointin katurekry-tapahtumaan ja hanki lennosta työpaikka!

Tuhannen Työn Paikka Kampin kauppakeskuksessa

25.1.2018 klo 8-18.30

Tule juttelemaan rekrytoijiemme kanssa ja jättämään yhteystietosi. Tavoitteemme on päivän seurauksena rekrytoida tuhat uutta työntekijää StaffPointin tai suoraan asiakasyrityksen palvelukseen. Tervetuloa mukaan!

StaffPointin rekrytointipäivässä haastattelijamme tapaavat työntekijöitä keskellä kaupungin vilinää. Tule tapaamaan StaffPointin rekrytoijia ja tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa Kampin kauppakeskuksessa. Jos Sinulle sopiva paikka löytyy, kutsumme Sinut jatkohaastatteluun.

StaffPoint rekrytoi ja välittää kaikenikäisiä ja eri uravaiheessa olevia työntekijöitä

Voit olla ensimmäistä työpaikkaa etsivä, jo kokenut konkari ja uralla etenijä tai alan vaihtaja! StaffPoint rekrytoi ja välittää työntekijöitä muun muassa toimistoon, kaupan ja myynnin tehtäviin, hotelli- ja ravintola-alalle sekä teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan pariin ympäri Suomea. Työpaikkoja ja tehtäviä löytyy myös Espanjan auringosta. StaffPointin avoimia työpaikkoja voit tarkastella jo ennakkoon netissä.

Paikan päällä voit lisäksi osallistua Scandicin 300 euron arvoisen hotellilahjakortin arvontaan.

Nähdään StaffPointin katurekry-tapahtumassa!

#tuhannentyönpaikka

Katso työpaikkamme

StaffPointilla on jatkuvasti tarjolla useita satoja työpaikkoja eri toimialoilta. Useita uusia työpaikkailmoituksia lisätään avoimet työpaikat -listallemme päivittäin. Kauttamme voi työllistyä mm. hotelli- ja ravintola-, matkailu-, toimisto-, ICT-, contact center-, teollisuus-, rakennus-, logistiikka-, kiinteistöhuolto-, turvallisuus- ja kaupan alalle. Ellet juuri tällä hetkellä löydä avoimet työpaikat -listastamme sinulle sopivaa työpaikkaa, niin jätä meille avoin hakemus!

Katso avoimet työpaikat