Varmista nyt töitä myös syksyksi

Kyllä, heinäkuu on jo hyvässä vauhdissa ja ilmatkin näyttäisivät lämpenevän. Työnhakijalla on kuitenkin lomakaudesta huolimatta mahdollisuuksia löytää työtä.

Meillä StaffPointilla on auennut viimeisten neljän päivän aikana 38 työpaikkaa. Haemme työntekijöitä erilaisiin tehtäviin ympäri maata. Laajan asiakaskuntamme ansiosta työtä on tarjolla tällä hetkellä Hangosta Saariselälle ja Pietarsaaresta Kuopioon; 19 kaupungissa tai paikkakunnalla. Kauemmaksi lämpimään voi myös päästä, sillä haemme työntekijää Fuengirolaan Espanjaan.

Juuri nyt haussa olevat paikat jakaantuvat HoReCan, kaupanalan, teollisuuden, logistiikan ja kunnossapidon töihin. Emme kuitenkaan lokeroidu, joten tarjolla on lähes aina myös ihan muunlaisia paikkoja, niin nytkin.

Tarjoamme kestoltaan ja tuntimäärältään vaihtelevia töitä. Tämän jutun esimerkkeinä olevien avoimiin paikkoihin rekrytoiduista 21 % saa toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen. 38 avoimeen paikkaan mahtuu myös määräaikaisia sopimuksia, sijaisuus, kesätyö sekä vuokratöitä. Keikkaillessahan työmäärää pystyy säätelemään oman tilanteen mukaan!

HoReCa-alalle haetaan tällä hetkellä vuoropäälliköitä, kokkeja, tarjoilijoita sekä ravintolatyöntekijöitä. Työpaikkoina on hyvin erilaisia ravintoloita. Teollisuuteen haemme puuseppää ja cnc-koneistajaa, laitosmies/sähköasentaja on myös haussa, samoin kuorma-autonkuljettaja. Kaupan alalle haetaan myyjiä erilaisiin liikkeisiin. Jos perinteisten toimialojemme tarjonta ei napannut, miten olisi lastenhoitajan, tutkimusavustajan tai tiedonkerääjän työ?

Kannattaa seurata avoimia työpaikkojamme säännöllisesti, sillä uusia ilmoituksia tulee päivittäin. Osa tehtävistä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemuksen jättämistä ei kannata viivyttää.

Tutustu avoimiin paikkoihin tästä!

Ps. Tiesithän, että jätettyäsi kerran hakemuksen sivuillemme, voit täydentää sitä ja liittää siihen uusia hakuja? Hakemus on voimassa 6 kuukautta.

Katso työpaikkamme

StaffPointilla on jatkuvasti tarjolla useita satoja työpaikkoja eri toimialoilta. Useita uusia työpaikkailmoituksia lisätään avoimet työpaikat -listallemme päivittäin. Kauttamme voi työllistyä mm. hotelli- ja ravintola-, matkailu-, toimisto-, ICT-, contact center-, teollisuus-, rakennus-, logistiikka-, kiinteistöhuolto-, turvallisuus- ja kaupan alalle. Ellet juuri tällä hetkellä löydä avoimet työpaikat -listastamme sinulle sopivaa työpaikkaa, niin jätä meille avoin hakemus!

Katso avoimet työpaikat