Yksityinen työnvälitys

Julkinen työvoimahallinto on tiivistänyt kumppanuuttaan yksityisten työnvälittäjien kanssa. Tavoitteena on yhdistää työt ja tekijät nopeammin toisiinsa. Spring House ja StaffPoint ovat tänäkin vuonna palveluntuottajina kuudessa pilottihankkeessa TE-toimistojen kanssa. Etsimme sinulle Juuri Sen Oikean Työn.

Työntekijän ja työnantajan kohtaaminen ja onnellinen pariutuminen eivät ole itsestäänselvyyksiä. Kuten ei puolisonkaan löytyminen. Kuitenkin, monien muiden onnelliseksi tekevien asioiden ohella sekä hyvä parisuhde että hyvä työsuhde ovat tavoittelemisen arvoisia.

Julkisen ja yksityisen yhteistyöllä nopeammin työtä

Työn ja tekijän kohtaanto-ongelman ratkaisemiseksi Suomen hallitus on käynnistänyt kärkihankkeen, jossa julkinen työnvälitys vahvistaa kumppanuuttaan yksityisten työnvälittäjien kanssa. Tavoitteena on löytää työnhakijalle mahdollisimman nopeasti työtä ja edistää osaavan työvoiman saatavuutta. Hankkeessa tietyt TE-toimistot voivat tarjota työnhakijalle omien palveluidensa rinnalla myös valittujen yksityisten palveluntuottajien työllistämispalveluita. Pilottipalvelut on suunnattu pääasiassa 3-6 kuukautta työttömänä olleille työnhakijoille, jotka edustavat eri alueilla eri kohderyhmiä.

Oikealla näet ne pilotit, joissa Spring House on yhtenä palveluntuottajana mukana. Palvelu toteutetaan paikallisesti kullakin alueella. Linkistä saat lisätietoa ja osallistumisohjeet! Etsimme sinulle Juuri Sen Oikean Työn!

Palvelu on sinulle maksuton. Valitessasi yksityisen työnvälityksen palvelun et voi osallistua muihin TE-palveluihin (esim. työ- ja koulutuskokeilut, valmennuspalvelut, työvoimakoulutus, omaehtoinen koulutus työttömyysetuudella, palkkatuki). Voit kuitenkin asioida TE-toimistossa ja hyödyntää mm. verkkopalveluita.

Miksi kannattaa valita palveluntuottajaksi meidät?

  • Yksilöllisyys: sparraamme juuri Sinua, räätälöidysti
  • Laajuus: avoimet työpaikat eri toimialoilla, myös korkeakoulutetuille
  • Monipuolisuus: hyvät uramahdollisuudet aina johtajatason headhuntingiin asti
  • Kokemus: vankka ja pitkä kokemus rekrytoinnista ja työnhausta
  • Tulokset: esimerkiksi vuonna 2015 olimme tehokkain työllistäjä Pirkanmaan pilottihankkeessa
  • Vakuuttavuus: työllistämme ja autamme työllistymään yli 30 000 henkilöä vuosittain

Kuinka saamme aikaan parhaat tulokset?

  • Työnhaun valmentajat ja rekrytointikonsultit etsivät töitä juuri Sinulle
  • Hiomme työnhakutaitosi huippuunsa
  • Verkostoidut halutessasi muiden palveluun osallistuvien kanssa

Oikealla poimintoja viimevuotisista Työn ja Tekijän treffeistä. Lue myös Henkilöstöpalveluyritysten Liiton sivuilta Ullan rohkaiseva kokemus.

Lisätietoja

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, lisätietoja saat numerosta 09 6226 1775.