Johdon suorahaku

Me löydämme huippuammattilaiset

StaffPoint Executive on uudenlainen johdon suorahakupalvelu, joka tuo suorahakuprosessin nykyaikaan. Me panostamme laatuun, läpinäkyvään hinnoitteluun ja nopeuteen.

Laadukas ja luotettava palvelumme

StaffPoint Executive on moderni ja korkealaatuinen rekrytointipalvelu avainhenkilöille, jotka miettivät uravaihdosta tai etsivät uutta työpaikkaa, sekä yrityksille, jotka etsivät avainhenkilöstöä. Olemme suorahaun huippuammattilaisia.

StaffPointilla on johdon suorahakupalveluiden tuottajana laajin verkosto Suomessa ja kansainvälisesti. Toimimme 20 paikkakunnalla Suomessa ja 50 maassa kansainvälisesti 350 konsultin voimin. Liityimme osaksi kansainvälistä Pedersen & Partners – suorahakuyritystä 1.1.2015.

Kustannustehokas hinnoittelumme

Hinnoittelemme toimeksiannot käytetyn työajan mukaan. Haluamme purkaa suorahakuihin liittyvää mystiikkaa tekemällä hinnoittelusta läpinäkyvää ja kustannustehokasta

Nopea ja tehokas hakuprosessimme

Yhdistimme perinteiset hakutavat ja modernin hybridihaun parhaat puolet – löydämme tehokkaasti parhaat kandidaatit asiakkaidemme strategian mukaisesti. Panostamme research-vaiheeseen enemmän kuin kilpailijamme. Meillä on yli 150 researcheria kansainvälisesti. Arvioimme aina parhaiden kandidaattien soveltuvuuden tehtävään.

Sinun CV:si

Asiakkaamme etsivät jatkuvasti kauttamme avainhenkilöitä avoinna oleviin tehtäviin. Haemme myös avainhenkilöitä jatkuvasti tehtäviin, jotka eivät tule julkiseen hakuun. Laitathan meille CV:si oheisen linkin kautta – huomioimme sinut, kun kauttamme haetaan avainhenkilöä osaamistasi vastaaviin tehtäviin. Hakemuksesi ja CV:si käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja sinuun otetaan yhteyttä ennen tietojesi käyttämistä.

Jätä CV:si tästä

Katso, miten olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään:

Case: Väestöliitto (PDF)

Rekrytointiprosessi, johon kaikki olivat tyytyväisiä

Väestöliitto teki syksyllä 2014 StaffPointille uuden toimitusjohtajan rekrytointitoimeksiannon. Saimme StaffPoint Executiven seniorikonsulteilta erittäin hyvää ja kokonaisvaltaista palvelua. Meille on erittäin tärkeää, että rekrytointiprosessista jää hakijalle hyvä mielikuva Väestöliitosta työnantajana. StaffPoint onnistui tässä erinomaisesti.

Väestöliitto teki syksyllä 2014 StaffPointille uuden toimitusjohtajan rekrytointitoimeksiannon. Saimme StaffPoint Executiven seniorikonsulteilta erittäin hyvää ja kokonaisvaltaista palvelua.

Johdon suorahaun prosessi oli joustava ja meidät pidettiin hyvin ajan tasalla sen etenemisestä. Seniorikonsulteilla oli huomattavan sparraava, kehittävä ja ihmisläheinen ote yhteistyössämme. Meille jäi vakaa ja luotettava kuva asioiden hoitamisesta. StaffPointilta saimme tukea myös haun jälkeen, sillä seniorikonsultti osallistui myös valitun henkilön osaamisen kehittämiskohteiden kartoittamiseen.

Meille on erittäin tärkeää, että rekrytointiprosessista jää hakijalle hyvä mielikuva Väestöliitosta työnantajana. StaffPoint onnistui tässä erinomaisesti, sillä saimme hakijoilta palautetta,  että valintaprosessi oli myös heidän kannaltaan miellyttävä kokemus. Rekrytointiprosessi on onnistunut silloin, kun kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä, sanoo Maria Kaisa Aula, Väestöliiton hallituksen puheenjohtaja.

“Meille jäi vakaa ja luotettava kuva asioiden hoitamisesta.”
Väestöliitto
Maria Kaisa Aula Hallituksen puheenjohtaja, Väestöliitto
Lue lisää Sulje