Konsulttimme

StaffPoint Executive -konsulttimme

StaffPoint Executiven konsultit ovat kokeneita suorahaun ammattilaisia. Haluamme tuottaa asiakkaillemme huipputuloksia.

Jussi Pokkinen – Director, Executive Consultant

StaffPoint rekrytoi Jussi Pokkisen vuonna 2013. Hänen tehtävänsä oli käynnistää StaffPoint Executive palvelut. Hän on rakentanut StaffPointin suorahakupalvelut johtamansa tiimin kanssa.

Jussi on aiemmin toiminut MPS Enterprise Ltd:ssä nimikkeellä Sales Director sekä Board and Executive ‑yksikön johtajana Mercuri Urvalissa. Ennen uraansa liike-elämässä hän oli pappi. Hän on opiskellut teologiaa (MA) ja liiketaloutta (MBA). Jussi on useiden arviointimenetelmien sertifioitu käyttäjä. Hän on myös Certified Coach (ICF).

“Mikään ei ole mahdotonta, jos tietää mitä haluaa”
Jussi Pokkinen
Jussi Pokkinen Director, Executive Consultant
040 8359 731
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi
Lue lisää Sulje
Sari Kumpulainen – Executive Consultant

Sari Kumpulainen on StaffPoint Executive -konsultti. Ennen tuloaan StaffPointin palvelukseen hän työskenteli Pedersen & Partnersin Helsingin toimistossa nimikkeellä Principal.

Sarilla on erittäin laaja kokemus suorahakupalvelujen sekä myynnin ja markkinoinnin johtamisen aloilta. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus eri yrityksissä. Ennen tuloaan Pedersen & Partnersin palvelukseen hän toimi suuren suomalaisen henkilöstöyrityksen kaupallisena johtajana ja sitä ennen eri tehtävissä mm Ilmailulaitoksella, Elfvingissä ja Mediaverkossa.

Sari on valmistunut tradenomiksi Espoon-Vantaan Teknillisestä Ammattikorkeakoulusta ja hän on suorittanut opintoja psykologiassa ja sosiaalipsykologiassa. Hän on myös suorittanut MBA-tutkinnon Metropolia ammattikorkeakoulussa Helsingissä.

“Unelmista totta oikeilla ratkaisuilla ja tahdolla”
Sari Kumpulainen
Sari Kumpulainen Executive Consultant
050 421 1633
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi
Lue lisää Sulje
Pasi Honkalahti - Executive Consultant

Pasi Honkalahti tuli mukaan StaffPoint Executive -tiimiin vuonna 2016. Sitä ennen hän on toiminut International Executive Search – konsulttina ja partnerina mm. AIMS Internationalissa ja Heidrick & Strugglesissa. Ennen rekrytointi- ja johdon konsultointialaa hän on toiminut upseerin virkatehtävissä Rajavartiolaitoksessa.

Pasi on suorittanut Kadettiupseerin virkatutkinnon (komentajakapteeni evp.) sekä Executive MBA- tutkinnon. Pasi on sertifioitu CEB- ja Hogan arviointimenetelmien käyttäjä

“In the end of day - it's all about attitude.”
Pasi Honkalahti
Pasi Honkalahti Executive Consultant
040 844 7707
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi
Lue lisää Sulje
Jaakko Anttila – Research Manager

Jaakko tuli StaffPoint Executive –tiimiin Research Manageriksi vuonna 2015.

Sitä ennen Jaakko toimi Skyhood Oy:ssä nimikkeellä Partner, Research Services sekä mm. Research Consultant-, Information Manager- ja Senior Researcher-nimikkeillä Heidrick & Strugglesilla ja Amropissa.

“Parasta jälkeä syntyy kun saa tehdä sellaista työtä mistä pitää!”
Jaakko Anttila Executive
Jaakko Anttila Research Manager
040 544 9588
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi
Lue lisää Sulje
Jörgen Jaanus - Executive Consultant, Country Manager Estonia

Jörgen on työskennellyt StaffPointissa vuodesta 2014 sekä Tallinnan toimipisteen johtajana että osana StaffPoint Executive -tiimiä.

Jörgenillä on useiden vuosien kokemus esimiestason rekrytoinnista, HR-prosesseista ja tietohallinnasta. Hän on koulutukseltaan taloustieteen maisteri ja lisäksi viimeistelee tohtorintutkintoaan tietoyhteiskunnan teknologioista.

“Taitojen avulla tiedosta tulee valtaa”
Jörgen Jaanus
Jörgen Jaanus Executive Consultant, Country Manager Estonia
+372 5620 2500
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi
Lue lisää Sulje
Anne Pitkänen – Senior Consultant

Anne Pitkänen tuli mukaan StaffPoint Executive -tiimiin vuonna 2014. Sitä ennen hän oli ollut vuodesta 2012 lähtien StaffPointin palveluksessa Senior Consultant ja Service Manager -nimikkeillä ABB:ssä (In-house Recruitments Services).

Ennen tuloaan StaffPointin palvelukseen Anne toimi Stora Enson Suomen yksikön rekrytointipalvelujen henkilöstöpäällikkönä ja sitä ennen nimikkeellä Senior Consultant HR House Groupissa, joka myöhemmin sulautui StaffPointiin, sekä HR-koordinaattorina Stora Enson Suomen yksikössä.

Anne on suorittanut tradenomitutkinnon (BBA) ja hän on sertifioitu SHL- ja Cubiks-arviointimenetelmien käyttäjä. Hän on myös suorittanut esimiesvalmennuskoulutuksen johtamistaidon opistossa (MIF).

“Tehdään kunnolla ja ratkaisuhakuisesti”
Anne Pitkänen
Anne Pitkänen Senior Consultant
0400 879 047
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi
Lue lisää Sulje
Markus Saikku - Senior Consultant

Markus Saikku rekrytoitiin StaffPoint Executive -tiimiin vuonna 2017. Ennen sitä Markus toimi 11 vuotta seuraavissa tehtävissä: Senior Partnerina JP Cornerstone Executive Search Oy:ssä, Senior Konsulttina JFP Executive Search Oy:ssä ja Executive Konsulttina Mercuri Urvalissa.

Ennen konsultointiuraa Markus toimi johto- ja asiantuntijatehtävissä metsäteollisuuden parissa. Päätyön ohella Markus on toiminut yritysten ja NGO hallitustehtävissä vuodesta 1996 lähtien. Markus on Metsänhoitaja ja Maat.metsätieteiden maisteri (MMM) Helsingin Yliopistosta sekä eMBA Aalto Executive Educationista.

“Ihminen on keskiössä”
Markus Saikku Senior Consultant
0400 774 775
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi
Lue lisää Sulje