Konsulttimme

StaffPoint Executive -konsulttimme

StaffPoint Executiven konsultit ovat kokeneita suorahaun ammattilaisia. Haluamme tuottaa asiakkaillemme huipputuloksia. Tiimimme osaamisesta kertovat lisää seuraavat yhteyshenkilöt:

Pasi Honkalahti - Director StaffPoint Executive

Pasi Honkalahti tuli mukaan StaffPoint Executive -tiimiin vuonna 2016. Sitä ennen hän on toiminut International Executive Search – konsulttina ja partnerina mm. AIMS Internationalissa ja Heidrick & Strugglesissa. Ennen rekrytointi- ja johdon konsultointialaa hän on toiminut upseerin virkatehtävissä Rajavartiolaitoksessa.

Pasi on suorittanut Kadettiupseerin virkatutkinnon (komentajakapteeni evp.) sekä Executive MBA- tutkinnon. Pasi on sertifioitu CEB- ja Hogan arviointimenetelmien käyttäjä

“In the end of day - it's all about attitude.”
Pasi Honkalahti
Pasi Honkalahti Director StaffPoint Executive
040 844 7707
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi
Lue lisää Sulje
Sari Kumpulainen – Executive Consultant

Sari Kumpulainen on StaffPoint Executive -konsultti. Ennen tuloaan StaffPointin palvelukseen hän työskenteli Pedersen & Partnersin Helsingin toimistossa nimikkeellä Principal.

Sarilla on erittäin laaja kokemus suorahakupalvelujen sekä myynnin ja markkinoinnin johtamisen aloilta. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus eri yrityksissä. Ennen tuloaan Pedersen & Partnersin palvelukseen hän toimi suuren suomalaisen henkilöstöyrityksen kaupallisena johtajana ja sitä ennen eri tehtävissä mm Ilmailulaitoksella, Elfvingissä ja Mediaverkossa.

Sari on valmistunut tradenomiksi Espoon-Vantaan Teknillisestä Ammattikorkeakoulusta ja hän on suorittanut opintoja psykologiassa ja sosiaalipsykologiassa. Hän on myös suorittanut MBA-tutkinnon Metropolia ammattikorkeakoulussa Helsingissä.

“Unelmista totta oikeilla ratkaisuilla ja tahdolla”
Sari Kumpulainen
Sari Kumpulainen Executive Consultant
050 421 1633
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi
Lue lisää Sulje
Jaakko Anttila – Research Manager

Jaakko tuli StaffPoint Executive –tiimiin Research Manageriksi vuonna 2015.

Sitä ennen Jaakko toimi Skyhood Oy:ssä nimikkeellä Partner, Research Services sekä mm. Research Consultant-, Information Manager- ja Senior Researcher-nimikkeillä Heidrick & Strugglesilla ja Amropissa.

“Parasta jälkeä syntyy kun saa tehdä sellaista työtä mistä pitää!”
Jaakko Anttila Executive
Jaakko Anttila Research Manager
040 544 9588
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi
Lue lisää Sulje
Ari Loppukaarre – Executive Consultant

Arilla on yli kuuden vuoden kokemus rekrytoinnista, joista noin kolme vuotta suorahaun parissa.

Suorahakukokemusta Ari on hankkinut aikaisemmin S&S Consultingin palveluksessa. Ennen StaffPoint Executivelle tuloaan hän oli vastuussa rekrytointiohjelmistoa toimittavan yrityksen myynnistä ja asiakkuuksien hoidosta. Arin kokemus myynnissä, asiakkaiden konsultoinnissa ja koulutuksessa on antanut hyvän perustan eri alojen asiakkaiden liiketoiminnan ymmärtämiseen.

“Lopputulos ratkaisee, paljon!”
Ari Loppukaarre Executive Consultant
040 503 4919
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi
Lue lisää Sulje
Jörgen Jaanus - Executive Consultant, Country Manager Estonia

Jörgen on työskennellyt StaffPointissa vuodesta 2014 sekä Tallinnan toimipisteen johtajana että osana StaffPoint Executive -tiimiä.

Jörgenillä on useiden vuosien kokemus esimiestason rekrytoinnista, HR-prosesseista ja tietohallinnasta. Hän on koulutukseltaan taloustieteen maisteri ja lisäksi viimeistelee tohtorintutkintoaan tietoyhteiskunnan teknologioista.

“Taitojen avulla tiedosta tulee valtaa”
Jörgen Jaanus
Jörgen Jaanus Executive Consultant, Country Manager Estonia
+372 5620 2500
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi
Lue lisää Sulje