Rekrytointi, henkilöstövalmennus tai HR-ohjelmistot - meiltä saat ne kaikki

Luotettavaa kumppanuutta työsuhteen jokaiseen vaiheeseen

Me StaffPointlaiset olemme työelämän osaajia ja autamme yrityksiä ja niiden ihmisiä uudistumaan. Vahvan rekrytointi- ja henkilöstöosaamisemme ansiosta löydämme kullekin yritykselle sopivat henkilöstöratkaisut. Rekrytointi on meille tuttua, sillä toimintamme juuret ulottuvat jo 1970-luvulle.

Yksikään toimiala ei ole samanlainen –siksi henkilöstöratkaisumme ovat aina toimialalähtöisiä. Tarjoamme laajaa toimialatuntemustamme HoReCa-, kauppa-, teollisuus-, logistiikka-, rakennus-, kiinteistönhuolto-, tietoliikenne-, contact center- ja toimistotehtäviin sekä yksityiselle että julkiselle sektorille. Tutustu toimialoihimme tarkemmin toimialasivuillamme.

Pyydä lisätietoja

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kiinnostaako rekrytointi tai suorahaku? Lue lisää.

Rekrytointi on yrityksen kriittinen menestystekijä – me löydämme oikeat osaajat

Henkilöstövuokraus ja resursointipalvelut

Henkilöstövuokraus on kätevä tapa rekrytoida uutta henkilöstöä. 15 000 ammattilaisen rekisteristämme saat parhaat osaajat käyttöösi juuri silloin kun tarvitset – ja säästyt pitkiltä rekrytointiprosesseilta. Lisäksi tarjoamme luotettavat resursointipalvelut oikea-aikaiseen lisämiehitykseen.

Rekrytointipalvelut

Rekrytointipalvelut

Rekrytoimme puolestasi organisaatioosi niin huippuammattilaisia kuin aloittelevia osaajia kahden palvelualueemme kautta. StaffPoint Executive -palvelussa rekrytoimme yritykseesi Suomen parhaat avainhenkilöt. StaffPoint Rekrytointipalveluiden kautta taas löydät osaavimmat esimiehet, toimihenkilöt ja suorittavien tehtävien tekijät.

Henkiloarvioinnit

Henkilöarvioinnit

Henkilöarvioinnit varmistavat onnistuneet rekrytoinnit. Sertifioidut ammattilaisemme räätälöivät yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun, jonka avulla löydät juuri oikeat työntekijät organisaatiosi kaiken tasoisiin työtehtäviin. Toteutamme myös 360-arviointeja ja ilmapiirikartoituksia.

Henkilöstövalmennukset

Henkilöstövalmennukset

StaffPointin valmennusyhtiö Spring House toteuttaa henkilöstövalmennuksia mm. esimiestyön, työyhteisötaitojen sekä myynti- ja asiakaspalvelukokemuksen kehittämiseksi. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa arkeen vietäviä ratkaisuja, vaikutamme asenteisiin ja saamme aikaan pysyvää muutosta.

Ulkoistuspalvelut

Ulkoistuspalvelut

Ulkoistamisen avulla voit tehostaa henkilöstöhallintoa, varmentaa henkilöstön saatavuutta ja osaamista sekä vapauttaa yrityksesi avainhenkilöiden voimavaroja ydinosaamiseen. StaffPointille voit ulkoistaa hyvin erilaisia työtehtäviä, me mietimme kanssasi miten työ tehdään parhaalla mahdollisella tavalla.

Turvallisuuspalvelut

Turvallisuuspalvelut

Turvallisuusasioista ei kannata tinkiä. StaffPointilta saat juuri oikeanlaiset turvallisuusalan ammattilaiset, tarvitset sitten järjestyksenvalvojan yksittäiseen tilaisuuteen tai koko tapahtuman turvallisuuspalvelut avaimet käteen -periaatteella. Turvallisuuspalveluitamme ovat mm. tapahtumaturvallisuus, järjestyksenvalvonta, vartiointi, asiantuntijapalvelut sekä turvallisuuskoulutukset.