Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus - ammattitaitoista henkilökuntaa nopeasti ja joustavasti

Henkilöstövuokraus parantaa liiketoimintasi tehokkuutta ja tulosta

Osaava ja oikein mitoitettu henkilöstö muodostaa yrityksen strategisen voimavaran. Kumppanuussuhde kanssamme tekee rekrytoinnista nopeaa, joustavaa ja vaivatonta – saat osaavaa henkilöstöä organisaatioosi juuri silloin kun tarvitset ja säästyt pitkiltä rekrytointiprosesseilta.

Henkilöstöpoolissamme on yli 100 000 osaajaa ympäri Suomen, joista rekrytoinnin ammattilaisemme poimivat yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivat osaajat. Vankka toimialatuntemuksemme ja yli 20 vuoden kokemuksemme henkilöstövuokrauksesta varmistavat onnistuneet rekrytoinnit – tarvittaessa pystymme järjestämään henkilöstöä yritykseesi myös akuuteissa tilanteissa, jopa muutamassa tunnissa.

Noudatamme henkilöstöpalvelualan tai asiakkaamme työehtosopimusta. Päivittäin käytössämme on 130 erilaista työehtosopimusta tai paikallista sopimusta.

Toimimme 12 eri toimialalla – lue lisää.

Resursointipalvelut – lisämiehitystä oikea-aikaisesti ja tehokkaasti

Meiltä saat henkilöstövuokrauksen ohessa myös kokonaisvaltaiset resursointipalvelut, joiden avulla varmistut, että käytössäsi on aina kysynnän ja tuotannon tarpeiden mukainen lisämiehitys oikea-aikaisesti ja kustannustehokkaasti.

Käytämme resursointipalvelussamme huippuluokan tietojärjestelmäämme, jolla ylläpidämme asiakaskohtaisia työntekijäpankkeja. Asiakas voi itse käyttää pankkia omien avoimien työvuorojen resursointiin tai antaa resursoinnin StaffPointin hallittavaksi. Joustava järjestelmämme on myös täysin integroitavissa yrityksessäsi jo käytössä oleviin tietojärjestelmiin.

Palvelu toteutetaan käyttämällä ensin organisaatiossasi työsuhteessa olevia määrä- ja osa-aikaisia työntekijöitä. Täydentävä miehitys tapahtuu StaffPointin vuokratyöntekijöillä. Reilu tapamme hoitaa työnantajan lisätyöllistämisvelvoitteet on myös useiden asiakkaidemme henkilöstön edustajien hyväksymä.

Kansainvälistä työvoimaa

StaffPointilla on pitkä kokemus ulkomaisen työvoiman välittämisestä Suomen markkinoille, ja kokemuksen synnyttämien selkeiden toimintatapojen turvin hoidamme puolestanne koko rekrytointiprosessin. Henkilöstövuokrauspalvelumme kattaa rekrytoinnin lisäksi myös maahanmuuton järjestämisen sekä kaikki muutkin rekrytointiin liittyvät järjestelyt kuten esimerkiksi työluvat. Järjestämme työntekijöille myös tulkkauksen ja perehdytyksen sekä autamme heitä sopeutumaan uuteen ympäristöön.

Ulkomaisten yhteistyökumppaneiden lisäksi StaffPointilla on Virossa jo vuonna 2004 perustettu tytäryhtiö, joka palvelee myös paikallista virolaista markkinaa.

Hanselin puitesopimustoimittaja

StaffPoint Oy on Hanselin kilpailuttama puitesopimustoimittaja henkilöstövuokrauksessa. Olemme toimineet ainoana puitesopimustoimittajana vuodesta 2011 ja nykyinen sopimuskausi on voimassa 30.9.2019 saakka. Puitejärjestelyn avulla voit hankkia vuokrahenkilöstöä sekä asiantuntija- että suorittavan tason tehtäviin mm. toimisto-, taloushallinto-, ICT- sekä ravintola-alalle. Henkilöstövuokraus sopii myös esimies- ja projektitehtäviin sekä kesätyöhön. Valtionhallinnossa henkilöstövuokraus sopii tehtäviin, joissa toimivan ei tarvitse käyttää julkista valtaa.

Katso, miten olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään:

Case: Fonecta (PDF)
Case: Valmet (PDF)
Case: Verohallinto (PDF)