Turvallisuuspalvelut

Turvallisuuspalvelut varmistamaan arjen sujuvuus

StaffPointilta saat juuri oikeanlaiset turvallisuusalan ammattilaiset, tarvitset sitten järjestyksenvalvojan yksittäiseen tilaisuuteen tai koko tapahtuman turvallisuuspalvelut avaimet käteen -periaatteella. Turvallisuuspalveluitamme ovat mm. tapahtumaturvallisuus, järjestyksenvalvonta, vartiointi, aulapalvelut, asiantuntijapalvelut sekä turvallisuuskoulutukset.

Vartiointi ja turvallisuustekniikka

StaffPoint Turvallisuuspalvelun vartiointipalvelut kattavat kaikki paikallisvartioinnin muodot. Nopea reagointimme ja kokenut työnjohto-organisaatio kykenee rakentamaan toimivan vartiointikonseptin vaikka viikonlopun aikana, jos tilanne niin edellyttää. Vartioinnin ja turvallisuustekniikan oikea yhdistelmä minimoi asiakkaan kustannukset turvallisuustason kärsimättä.

 

Aulapalvelut / StaffPoint Receptionist

Ulkoista yrityksesi aulapalvelut StaffPointille. Aulahenkilöstömme on vartijakoulutettu ja heidän työasu on tyylikäs receptionist-asu. Osaava, kielitaitoinen ja turvallisuuskoulutettu aulahenkilö huolehtii vieraista kunnes isäntä hoidetä noutaa. Tehtäviin sisältyy usein tilavarauksia, tarjoilutilauksia, turvatekniikan hallintaa ja ylläpitoa, avainturvallisuutta sekä muita asiakasyrityksen määrittelemiä tehtäviä. Anna meidän huolehtia asiakkaidesi vierailun hoitamisesta tyylikkäästi ja edullisesti.

Tapahtumaturvallisuus

Asiakkaallemme tapahtuma voi olla rutiininomainen tilaisuus tai ikimuistoinen juhla. Käsittelemme jokaisen toimeksiannon yksilöllisesti ja toteutamme turvallisuusasiat niin, ettei toimeksiantaja joudu niitä itse miettimään.

Meillä on pitkä kokemus erilaisten tapahtumien turvallisuusasioiden toteuttamisesta, paikallisista tapahtumista kansainvälisiin juhlagaaloihin. Halutessasi saat kaikki turvallisuuteen liittyvät palvelut meiltä. Teemme turvallisuussuunnitelman tapahtumaan, huolehdimme järjestyksenvalvonnasta, paloturvallisuudesta ja ensi-avusta tapahtuman aikana. Meiltä saa tarvittaessa myös ulkoistetun turvallisuuspäällikön vastaamaan tapahtumasta.

Järjestyksenvalvonta

Meiltä saat kokeneita järjestyksenvalvojia sekä tapahtumiin että ravintoloihin. Järjestyksenvalvojamme ovat ensiapu- ja alkusammutuskoulutettuja, sekä suorittaneet voimankäytön lisäkoulutukset. Toimitamme myös valmiita tiimejä (turvallisuuspäällikkö, esimiehet ja järjestyksenvalvojat) kaikkiin järjestyksenvalvontaa vaativiin tilaisuuksiin.

Asiantuntijapalvelut

Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi riskien kartoitus ja  -hallinta, turvallisuussuunnittelu sekä turvallisuuspäällikkö-palvelu. Tavoitteemme on aina lopputulos, joka luo uusia tai parantaa asiakkaamme olemassa olevia turvallisuusratkaisuja. Turvallisuussuunnitelmat tehdään yhteistyössä palo- ja pelastusviranomaisten kanssa. Kauttamme myös turvallisuuskonsultoinnit ja erityisturvallisuuspalvelut.

Ulkoistettu turvallisuuspäällikkö

Ulkoistettu turvallisuuspäällikkö huolehtii yrityksesi ja tilojesi turvallisuussuunnittelusta, suunnitelmien ylläpidosta, tarvittavista viranomaisyhteyksistä, koulutuksista sekä turvallisuuden kehittämisestä yhdessä sovittujen periaatteiden mukaisesti. Ulkoistettu turvallisuuspäällikkö-palvelu pitää turvallisuuden ajan tasalla pienellä kuukausikustannuksella verrattuna kokonaikaiseen omaan henkilöön. Ota meihin yhteyttä niin sovitaan tapaaminen.

Turvallisuuskoulutukset

Tarjoamme turvallisuuskoulutuksia juuri asiakkaamme tarpeiden mukaan. Valikoimaan kuuluvat yleiset turvallisuuskoulutukset sekä lisäksi alkusammutus- ja ensiapukoulutukset. Voimme räätälöidä juuri teille sopivan koulutusratkaisun.

Turvallisuuspalvelut ovat palveluita, joita tarvitaan alalla kuin aloilla. Katso kaikki toimialamme tästä.