Asiantuntevat toimialatiimimme palveluksessasi!

Yksikään toimiala ei ole samanlainen – teollisuuden ja kaupan alan yritykset toimivat aivan eri toimintaympäristöissä ja kohtaavat erilaisia henkilöstöhaasteita. Siksi henkilöstöratkaisumme ovat aina toimialalähtöisiä. Omistautuneet toimialatiimimme koostuvat alansa rautaisista ammattilaisista, joista monella on omakohtaista työkokemusta edustamastaan toimialasta. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heidän liiketoimintansa ymmärtäviä ja todellista hyötyä tuovia ratkaisuja. Eri toimialat ovat meille tuttuja. Katso tarkemmin tarjontaamme ja asiakkaidemme menestystarinoihin alla olevista linkeistä.

Hotelli, ravintola ja catering - HoReCa

Olemme Suomen suurin henkilöstöpalveluiden tarjoaja HoReCa-toimialalla: työntekijämme tekevät keskimäärin huimat 277 000 työvuoroa vuodessa. Ravintola-alan ammattilaisista koostuva tiimimme palvelee sinua valtakunnallisesti ja etsii sinulle juuri oikeat tekijät – ravintolapäälliköt, baarimestarit, tarjoilijat, kokit – silloin kun heitä tarvitset.

Matkailu ja sesonki

StaffPointilla on yli 15 vuoden kokemus matkailun sesonkikohteiden miehityksestä. Välitämme vuosittain 350 palvelualojen ammattilaista pohjoisesta etelään ja etelästä pohjoiseen asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Itsekin sesonkikohteissa työskennellyt ammattilaistiimimme etsii juuri sinun tarpeisiisi sopivat tekijät 99,1 prosentin toimitusvarmuudella – valtakunnallisesti.

Kauppa

Olemme kokenut ja luotettava kaupan alan kumppani, jolta saat kokonaisvaltaista palvelua kaikkiin henkilöstötarpeisiisi. Rekrytoimme vuosittain 2 000 kaupan alan osaajaa eri tasoisiiin tehtäviin, myyjistä paistotyöntekijöihin ja hyllyttäjistä myymäläpäälliköiksi. Käytössäsi ovat myös konsernimme muut henkilöstöpalvelut, HR-ohjelmistoista koulutuksiin.

Toimistopalvelut

Välitämme luotettavasti ja kustannustehokkaasti asiakaspalvelun, markkinoinnin, myynnin, talous-, henkilöstö- ja julkisen hallinnon ammattilaisia sekä sijaistamaan että pidempiaikaisiin toimeksiantoihin. Varmistamme onnistuneet valinnat käyttämällä yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä henkilöarviointeja, ja tarvittaessa järjestämme uudelle työntekijällesi koulutusta. Kauttamme voit myös rekrytoida henkilöstöä suoraan työsuhteeseen.

Contact Center

Toimitamme organisaatioosi asiakaspalveluhenkisiä Contact Center -työntekijöitä nopeasti ja kustannustehokkaasti niin ruuhkatilanteisiin kuin pidempiin työsuhteisiin. Valtakunnallinen toimialatiimimme hoitaa myös vaativat toimeksiantosi, ja kauttamme järjestyy myös uuden henkilöstön koulutus tehtäviinsä. Hoidamme puolestasi myös henkilöstön uudelleensijoitukset muutostilanteissa.

ICT

Rekrytoimme puolestasi ICT-alan huippuosaajia palvelutuotantoon, asiakastukeen ja vaativiin asiakasprojekteihin. Toimitamme henkilöstöä tarpeidesi mukaan niin väliaikaisiin toimeksiantoihin kuin suoraan vakituisiin työsuhteisiinkin. Käytössäsi ovat myös räätälöidyt henkilöarviointi- ja valmennuspalvelumme.

Teollisuus

Tarjoamme luotettavan ja kustannustehokkaan ratkaisun teollisuuden haastaviin ja jatkuvasti muuttuviin henkilöstötarpeisiin. Suomen parhaassa työntekijärekisterissämme on satoja ammattimiehiä eri työtehtäviin, ja asiantunteva toimialatiimimme varmistaa, että käytössäsi on aina oikein mitoitetut resurssit.

Rakennusala

Vuokratyövoima on toimiva ratkaisu sesonkiluonteisen rakennusalan henkilöstötarpeisiin: vuokraamalla henkilöstön tarpeidesi mukaan varmistat, että sinulla on aina oikein mitoitetut resurssit työmaalla. Työntekijöiden keskuudessa meidät tunnetaan luotettavana ja tunnettuna työnantajana, minkä ansiosta työnhakijapankissamme on jatkuvasti runsaasti osaavia rakennusalan ammattilaisia.

Logistiikka

Toimitamme henkilöstöä logistiikan alan kaikkiin työtehtäviin nopeasti ja varmasti. Staffpointilaisia työskentelee asiakasyrityksissämme mm. varastotöissä, yritysmuutoissa, kalusteasentajina, kuljettajina ja terminaalityöntekijöinä. Meiltä saat aina yrityksellesi räätälöidyn henkilöstöratkaisun, jolla saat parhaan mahdollisen hyödyn yhteistyöstämme.

Kiinteistöhuolto

Meiltä saat tekijät kiinteistöhuollon eri tehtäviin: ulkoalueiden huoltoon ja kunnossapitoon, siivoukseen sekä erilaisiin tilaustöihin. Valtakunnallinen palveluverkostomme ja henkilöstöpankkimme sekä konsernimme koko osaaminen ovat käytössäsi.

Turvallisuus

Turvallisuus

Turvallisuusasioista ei kannata tinkiä. StaffPointilta saat juuri oikeanlaiset turvallisuusalan ammattilaiset, tarvitset sitten järjestyksenvalvojaa yksittäiseen tilaisuuteen tai koko tapahtuman turvallisuuspalvelua avaimet käteen -periaatteella.