ICT-alan erikoisosaajia tarpeidesi mukaan

StaffPoint on yrityksesi ICT-kumppani, joka toimii joustavasti tarpeidesi mukaan ja kustannustehokkaasti nykyajan ratkaisuja hyödyntäen. ICT-toimialan erikoisosaajamme auttavat asiakkaitamme palvelutuotannossa, asiakastuessa ja vaativissa asiakasprojekteissa. Meidän kauttamme saat mm. IT-suunnittelijoita, tietoturva-asiantuntijoita, web-suunnittelijoita, kuvankäsittelijöitä, tukihenkilöitä, tallentajia ja tietoliikenneasentajia.

Luotettavaa kumppanuutta

Olemme auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Kun annat henkilöstöasiasi meidän hoidettavaksemme, säästät aikaa ja voimavaroja. Voit luottaa meihin haastavissakin toimeksiannoissa, ja meidän kauttamme voit rekrytoida henkilöstöä myös suoraan vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytoinnin ammattilaisemme tuntevat ICT-toimialan kulttuurin ja toimintaympäristön. Käytämme rekrytointien tukena myös asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä henkilöarviointipalveluita. Voimme myös yhdistää henkilöstövuokraukseen  koulutuksia parantamaan toimituksen varmuutta ja tuottavuuttasi.

Olemme kehittäneet yrityksille ainutlaatuiset Suunnannäyttäjä-palvelut, joissa yhdistyvät StaffPointin henkilöstöpalvelu- ja rekrytointiosaaminen, Spring Housen tuloksekkaat valmennuspalvelut sekä Saima Softin edistykselliset HR-ohjelmistoratkaisut. Ratkaisujemme tueksi tarjoamme mittariston, jolla onnistumisia mitataan. Suunnannäyttäjä-palveluilla asiakasyrityksemme ovat todistetusti onnistuneet parantamaan liiketoimintansa tulosta ja tehokkuutta. Kysy lisää!

 

Asiakkaidemme tarinoita

Fonecta vahvistaa palvelutuotantoaan StaffPointin digimediaosaajilla

Kaikkiaan noin 1000 työntekijää eri puolilla Suomea työllistävä Fonecta on StaffPointin pitkäaikainen asiakasyritys ja yhteistyökumppani. StaffPointin työntekijöitä työskenteleekin joka päivä Fonectalla monenlaisissa tehtävissä eri paikkakunnilla.

Fonectan palvelutuotanto perustettiin Turkuun keväällä 2012. Palvelutuotannossa toteutetaan Fonectan pk-yritysasiakkaille digitaalisen markkinoinnin palveluja, mm. verkkosivuja, verkkokauppoja sekä hakukonemarkkinointia. Yksikkö palvelee yli 30 000 yritysasiakasta.

Fonectan palvelutuotantojohtaja Mikael Alatalo kertoo, että digitaalisten markkinointipalvelujen myynti lähti alkuvaiheessa liikkeelle todella vauhdikkaasti ja palvelutuotantoon tarvittiin nopeasti lisää osaavia työntekijöitä. Fonecta kääntyi tässä kohtaa tutun yhteistyökumppanin StaffPointin puoleen ja sai henkilöstövuokrauksen avulla täydennettyä tiiminsä toivotulla tavalla.

”StaffPoint on löytänyt Fonectan palvelutuotantoon loistavia työntekijöitä nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi esimiehet ovat voineet keskittyä omiin tavoitteisiinsa ja asiakkuuksien kehittämiseen, kun rekrytoinnissa on ollut apuna hyvä kumppani”, sanoo Alatalo.

Tänä päivänä Fonectan palvelutuotannossa, ”Suomen suurimmassa digitoimistossa”, työskentelee lähes 100 työntekijää, mm. copywritereita, web- ja mainossuunnittelijoita sekä asiakkaiden projekteja koordinoivia ja heitä eri vaiheissa tukevia palvelutuotantoasiantuntijoita. Iso osa StaffPointin kautta tulleista työntekijöistä on siirtynyt työsuhteeseen Fonectalle.

“StaffPoint on löytänyt meille loistavaa henkilökuntaa nopeasti ja tehokkaasti. Esimiehet voivat keskittyä esimiestyöhön, kun rekrytoinnissa on apuna hyvä kumppani.”
Mikael Alatalo
Mikael Alatalo Palvelutuotantojohtaja, Fonecta
Lue lisää Sulje