Kiinteistönhuollossa oikea-aikaisuus ja palvelu ratkaisevat

Kiinteistönhuollossa korostuvat kaikki palveluliiketoiminnan ydinvaatimukset – oikea-aikaisen ratkaisun tarjoaminen ja hyvät asiakaspalvelutaidot. Lisäresursseja tarvitaan sijaistamaan, hoitamaan sesonkiajan töitä ja mahdollistamaan yrityskasvua. StaffPoint tarjoaa näihin tarpeisiin kokonaisvaltaista palvelua: valtakunnallisen palveluverkoston ja henkilöstöpankin, tehokkaat HR-ohjelmistot ja koulutuspalvelut.

Kiinteistöhuolto työllistää erilaisiin tehtäviin. Tyypillisimmät työvoimatarpeet asiakkaillamme liittyvät ulkoalueiden huoltoon ja kunnossapitoon, siivoukseen sekä erilaisiin tilaustöihin, kuten lumenpudotuksiin.

Osaava palvelutiimimme on käytettävissäsi, kysy meiltä lisää. Tarjoamme täyttä palvelua!

StaffPoint auttaa tasoittamaan kausivaihteluita

StaffPoint on vuodesta 2014 lähtien helpottanut henkilöstön saatavuutta Deleten useissa toimipisteissä ympäri Suomen. Henkilöstövuokrauksen avulla on saatu rekrytoitua osaavaa henkilöstöä mm. puhdistus- ja rakennustyöntekijöiksi.

Deleten asiakkuus StaffPointilla on alkanut vuoden 2014 alussa. Teollisuuden ja rakentamisen ympäristöpalveluihin keskittyneellä konsernilla on aiempaa kokemusta henkilöstövuokrauksesta useammastakin alan yrityksestä, mutta kilpailutussopimuksen myötä Staffpointista on tullut merkittävä toimittaja Deletelle.

– Yhteistyömme StaffPointin kanssa on sujunut erinomaisesti. Kaikki on toiminut mainiosti ja avuliaiden yhteyshenkilöiden puoleen voi aina kääntyä. StaffPointia on helppo suositella, kiittelee liiketoimintajohtaja Mika Salminen Deleteltä.

Helppoa rekrytointia ja osaavia työntekijöitä

StaffPoint on helpottanut henkilöstön saatavuutta Deleten useissa toimipisteissä ympäri Suomen, kuukausittain ja kausiluonteisesti. Henkilöstövuokrauksen avulla on saatu rekrytoitua osaavaa henkilöstöä mm. puhdistus- ja rakennustyöntekijöiksi. StaffPoint hoitaa rekrytoinnin kokonaisuudessaan: käsittelee hakemukset, haastattelee kandidaatit ja esittelee niistä parhaimmat Deletelle. Asiakasyrityksen tehtäväksi jää keskittyä omaan liiketoimintaansa.

-Olemme olleet hyvin tyytyväisiä rekrytoinnin helppouteen sekä meille esiteltyihin ja töihin tulleisiin tekijöihin. Osa on myös siirtynyt meidän palkkalistoillemme vakituisiksi työntekijöiksi. Henkilöstövuokraus on aidosti tehostanut toimintaamme, ja se on ainoa toimiva lääke tasoittamaan kausivaihteluita, kertoo Salminen.

“Yhteistyömme StaffPointin kanssa on sujunut erinomaisesti. Kaikki on toiminut mainiosti: olemme saaneet osaavaa työnvoimaa ja yhteyshenkilöiden puoleen voi aina kääntyä. StaffPointia on helppo suositella. ”
Mika Salminen
Mika Salminen Liiketoimintajohtaja. Delete Oy
Lue lisää Sulje

Asiakkaitamme Kiinteistöhuolto-toimialalta