Ammattilaisia kehittyvälle ja muuttuvalle toimialalle

Tavaravirtojen hallinnointi, kuljettaminen, varastointi ja toimittaminen edellyttävät joustavia henkilöstöresursseja. Nopeat toimitusajat ja verkkokaupan kasvu luovat painetta alalla – tarvitaan nopeaa reagointia, toimitusvarmuutta ja oikea-aikaista resursointia. StaffPointin pitkälle kehitetyt toimintamallit sekä alan osaaminen ovat asiakkaidemme käytössä. Pyrimme ratkaisemaan henkilöstökysymykset yhteistyössä asiakkaan kanssa hyödyntäen koko konsernin osaamista – henkilöstöasioiden HR-softaa, koulutus– ja rekrytointiosaamista sekä vuokratyön järjestämistä.

Suoriteperuste tuntihinnan vaihtoehtona

StaffPoint toimii suunnannäyttäjänä henkilöstöalalla. Panostamme omaan toimintaamme, jotta asiakkaamme saavat parhaat hyödyt yhteistyöstämme. Logistiikka-alalla varastotöissä olemme valmiita rakentamaan yhteistyötä myös suoriteperusteisen veloituksen suuntaan. Hyvällä yhteistyöllä ja valmistelulla voimme löytää tehokkaan ja kannustavan toimintamallin, joka tarjoaa asiakkaalle parempaa kustannusten ennakoimista ja työntekijöille mahdollisuuden nostaa ansiotasoa. Ota rohkeasti yhteyttä niin selvitetään, sopiiko malli sinun tilanteeseesi.

Henkilöstöä useisiin tehtäviin

StaffPointin kautta on helppo saada lisähenkilöstöä logistiikka-alan eri tehtäviin. Henkilöstöämme työskentelee säännöllisesti varastotöissä trukilla ja ilman, yritysmuutoissa muuttomiehinä sekä kalusteasentajina, muutoissa mukana kuljetusmatkan molemmissa päissä purkamassa ja pakkaamassa, auton apumiehinä, kuljettajina ja terminaalityöntekijöinä. Olemme tottuneet järjestämään työvoimaa epätyypillisiin työaikoihin, ja koordinoimme työvoiman tarpeet valtakunnallisesti.