Matkailualan ammattilaisia Hangosta Kilpisjärvelle

Yli 15 vuoden kokemuksemme sesonkikohteiden miehittämisestä on pitkäjänteisen työn tulosta. StaffPointin ”Työn Siltaa” pitkin kulkee vuosittain 350 palvelualojen ammattilaista etelästä pohjoiseen ja pohjoisesta etelään avainasiakkaidemme kysynnänvaihteluiden mukaan. Esimerkiksi Pohjois-Suomen sesonkiin palkatusta vuokrahenkilöstöstä 85 % on StaffPointlaisia.

Valtakunnallinen rekrytointiorganisaatiomme välittää asiakkaidemme tarpeisiin työntekijöitä 30 eri tehtävään 99,1 prosentin toimitusvarmuudella. Meiltä saat mm. osaavia ravintolapäälliköitä, keittiömestareita, hotellipäälliköitä, hotelliemäntiä, kokkeja, tarjoilijoita, kerroshoitajia, rinnetyöntekijöitä, kiinteistöhuoltajia, lipunmyyjiä, hiihdonopettajia ja tampparikuskeja.

Ammattilaiset palveluksessasi

Haluamme olla asiakkaidemme luotettu kumppani alati kasvavalla toimialalla. Pitkän kokemuksen omaava, sesonkikohteissa itsekin työskennellyt ammattilaistiimimme palvelee asiakkaitamme valtakunnallisesti. Näin pystymme takaamaan, että voimme tarjota asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa syvällisesti ymmärtäviä ja aidosti lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Vuosittaisissa työntekijä- ja asiakastyytyväisyyskyselyssä sesonkitiimimme arvosanat ovat StaffPointin parhaat!

 

Asiakkaidemme tarinoita

StaffPoint perheyrityksen sesonkiapuna

Peak Lapland käyttää sesonkiaikana StaffPointin henkilöstövuokrauspalveluita. Yhteistyö StaffPointin kanssa alkoi jo yrityksen perustamisesta vuonna 2006.

Peak Lapland – Lapin Huippuhotellit Oy on Hille ja Jarkko Kuusiston omistama ravintola-, matkailu- ja ohjelmapalveluja tarjoava perheyritys. Peak Laplandin sydän on Levin huipulla sijaitseva näköalaravintola Tuikku. Kuusistot ovat kittiläläinen yrittäjäpariskunta jo toisessa polvessa Sirkassa Levillä. Yritys käyttää sesonkiaikana StaffPointin henkilöstövuokrauspalveluita.

”Koemme yhteistyön StaffPointin kanssa erittäin kannattavaksi ja sopivaksi liikeideaamme. Sesongilla toimipisteissämme työskentelee parhaimmillaan yli 10 StaffPointin kautta rekrytoitua henkilöä. Se helpottaa työtämme ja antaa lisäarvoa yrityksellemme”, kertovat Kuusistot.

 

“Yhteistyö StaffPointin kanssa on erittäin kannattavaa ja sopii liikeideaamme”
Kuusistot
Jarkko ja Hille Kuusisto Yrittäjät, Peak Lapland
Lue lisää Sulje

Asiakkaitamme Matkailu ja sesonki-toimialalla: