Aina oikein mitoitetut resurssit työmaalla

Henkilöstövuokraus takaa aina oikein mitoitetut resurssit työmaallesi

StaffPoint on Suomen suurimpia henkilöstövuokrauspalveluiden tarjoajia rakennusalalla. Olemme aina ajan tasalla alan uusimpien viranomaisvaatimusten suhteen – toimimme mielellämme suunnannäyttäjänä tälläkin saralla. Rakennusala on sesonkiluonteista ja sopii siksi henkilöstövuokrauksen käyttöön erinomaisesti: vuokraamalla henkilöstön sinulla on aina oikeat resurssit oikeaan aikaan työmaalla.

Vuokrahenkilöstön avulla voi varautua työmaan eri tilanteisiin tavarantoimitusten järjestämisestä aina viimeistelytöihin saakka. Rakennusala työllistää. Luotettavana ja tunnettuna työnantajana meille hakeutuu jatkuvasti rakennusalan osaajia mm. rakennusmiehiä, kirvesmiehiä, sähköasentajia, maanrakennusmiehiä, muurareita ja laatoittajia.

Luotettavaa kumppanuutta

Kehitämme jatkuvasti omaa toimintaamme, jotta asiakkaamme saavat parhaat hyödyt yhteistyöstämme. Rakennusalalla meillä toimii useita kouluttajia, joilla on pätevyys antaa työturvallisuuskoulutuksia. Näin varmistamme oman henkilökuntamme ajantasaisen työturvakoulutuksen, mutta tarjoamme palvelua myös asiakkaillemme. Toteutamme myös laajoja kumppanuuksia ja voimme resursoida vaikka koko kesähenkilöstön hankinnan, varustamisen ja palkanmaksun kauttamme. Varustamme kaikki työntekijät ajanmukaisilla työ-ja suojavarusteilla sekä Valtti-kortilla, eli kuvallisella ja veronumerolla varustetulla henkilökortilla.

Henkilöstöä kaikille tehtävätasoille

Ammattitaitoinen rekrytointihenkilöstömme seuloo jatkuvasti uusia osaavia tekijöitä pankkiimme. Hakijapankistamme löytyy säännöllisesti paljon työvoimaa erilaisiin rakennusapumiestehtäviin sekä ammattitaitoa ja kokemusta edellyttäviin vaativiin töihin. Meiltä löydät mm. sähköasentajat, putkiasentajat ja kirvesmiehet. Henkilöstövuokrauksella saat helposti joustoja rakennustyömaan eri tilanteiden tasaamiseen. Täyttä palvelua.

StaffPoint Executive -palvelumme löytää myös osaajat päällikkö- ja johtotason tehtäviin. Meiltä kannattaa kysyä myös työmaamestaria ja työnjohtajaa kun yrityksesi laajenee.

Miksi valita StaffPoint

  • Suomen suurin henkilöstöpankki – osaajat löytyvät helposti
  • Lyhyemmät rekrytointiprosessit – nopeat toimitukset
  • Kyky löytää ammattilaisia – vähemmän virherekrytointeja
  • Luotettava kumppani – myös ammattiliittojen silmissä
  • Laajimmat konsernipalvelut henkilöstövuokrauksen ohessa – täyttä palvelua
  • Sesonkiluonteisena rakennusala sopii loistavasti vuokratyövoiman käyttöön

Asiakkaidemme tarinoita

Saamme ammattitaitoista rakennusalan työvoimaa

StaffPointin kautta olemme löytäneet rakennusalan ammattilaisia, kuten kirvesmiehiä, työnjohtajia, maalareita ja rakennusmiehiä huolimatta alaa vaivaavasta ammattitaitoisen työvoiman pulasta.

”StaffPointin kautta olemme löytäneet rakennusalan ammattilaisia, kuten kirvesmiehiä, työnjohtajia, maalareita ja rakennusmiehiä huolimatta alaa vaivaavasta ammattitaitoisen työvoiman pulasta. Myös toimistotyöntekijämme tulevat StaffPointilta!

Hienoa on, että meille tulevat työntekijät jatkavat tavallisesti pitkään työskentelyä meillä, eikä jatkuvaa perehdytystarvetta ole.  StaffPointin työntekijöillä on aina selkeä työsopimus; toistaiseksi voimassaoleva, määräaikainen työsopimus tai keikkasopimus lyhyisiin projekteihimme tuleville.

StaffPointin yhteyshenkilöiden kanssa on helppo asioida ja heidän puoleensa voi aina kääntyä olipa kyse mistä tahansa henkilöstöasiasta. Tekeminen on joustavan asiakaslähtöistä; saamme juuri sitä palvelua, mitä tarvitsemme.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja suosittelemme mielellämme StaffPoint Oy:tä yhteistyökumppaniksi!”

“StaffPointin tekeminen on joustavan asiakaslähtöistä; saamme juuri sitä palvelua, mitä tarvitsemme.”
Harri Ahola Toimitusjohtaja
Lue lisää Sulje

Asiakkaitamme Rakennus-toimialalta