Henkilöstöratkaisuja toimiston töihin

Äitiysloma. Jättitilaus. Muutoksen aikaansaanti. ERP-muutos. Projekti. Sairasloma. Uuden osaamisen tarve. Joustavuuden ja kustannustehokkuuden parantaminen. Asiakaspalvelun volyymivaihtelut. 

Oli asiakkaamme tilanne mikä tahansa, meiltä löytyy yrityksellesi nopea ja laadukas henkilöstöratkaisu. Rekrytoivalle yritykselle tärkeintä on rekrytoitavan henkilöstön ammattitaito, rekrytointiprosessin toimivuus ja ratkaisun kustannustehokkuus. Asiakastyytyväisyyskyselymme mukaan 94 % asiakkaistamme suosittelee meitä palveluntarjoajina. Se kertoo siitä, että ymmärrämme asiakkaan ostokriteerit, mutta myös toimialaan erikoistuneen henkilöstömme intohimosta ylittää asiakkaidemme odotukset.

Lupauksemme: tekemällä yhdessä kanssamme osaat vaatia muilta toimijoilta jatkossa enemmän

StaffPoint on vetovoimainen työnantaja. Työllistämme vuosittain 15 000 osaajaa ja CV-pankissamme on yli 110 000 työntekijää. Me löydämme osaavat tekijät ja takaamme asiakkaillemme korkean tilausten toimitusvarmuuden (98,4 %).

Rekrytoimme henkilöstöä asiakaspalvelun-, myynnin-, markkinoinnin-, viestinnän- sekä talous- ja henkilöstöhallinnon erilaisiin tehtäviin. Back Office- ja assistenttitehtävistä aina yritysten johto- ja avainhenkilöstöön. Työsuhde voidaan ulkoistaa tai henkilö voidaan rekrytoida suoraan asiakkaan palvelukseen. Tuemme tarvittaessa valintapäätöksiä moderneilla henkilöarvioinneilla. Tuotamme myös ulkoistettuja palveluita mm. HR- prosesseihin ja henkilöstövaltaisiin toimintoihin. Lisätietoja palveluistamme löydät: henkilöstövuokraus, rekrytointi, soveltuvuusarvioinnit ja ulkoistukset.

Asiakkaidemme tarinoita

StaffPointin rekrytoijat löytävät meille parhaiten sopivat ehdokkaat

Tärkein yhteistyö StaffPointin ja Finnkinon välillä on uusien työntekijöiden valintaprosessi. Avoimiin paikkoihimme tulee satoja hakemuksia ja olemme tyytyväisiä StaffPointin osaavien rekrytoijien kykyyn poimia joukosta meille parhaiten sopivat ehdokkaat. Rekrytointikriteerimme myös kehittyvät koko ajan, ja StaffPoint on pysynyt hyvin mukana."

Finnkino Oy on Suomen suurin elokuvateatteriketju, jonka palveluksessa on n. 350 työntekijää. Finnkinolla on Suomessa 14 elokuvateatteria, joissa on yhteensä 96 salia. Finnkino tarjoaa myynti- ja asiakaspalvelutyöpaikkoja painottuen ihmisten vapaa-aikaan, eli iltoihin ja viikonloppuihin. Tämän vuoksi meillä työskenteleekin paljon osa-aikaisia, nuoria ja opiskelijoita. Nuorten elämäntilanteiden nopeat käänteet tuovat meille mukavasti vaihtuvuutta, joten olemmekin säännöllisesti etsimässä uusia elokuvien ystäviä riveihimme. Avoimet paikkamme kiinnostavat monia, ja saadaksemme parhaat kyvyt yritykseemme teemme rekrytoinnissa yhteistyötä StaffPointin kanssa. StaffPoint on helposti käytettävä, tavoitettava ja joustava kumppani.

Tärkein yhteistyö StaffPointin ja Finnkinon välillä on uusien työntekijöiden valintaprosessi. Meillä haetaan uusia työntekijöitä usein koko- ja osa-aikaiseksi sekä extroiksi, ja avoimiin paikkoihin tulee satoja hakemuksia. Näiden seulomiseen ja esihaastatteluihin kuluisi teattereissa kohtuuttomasti aikaa, joten olemme tyytyväisiä StaffPointin osaavien rekrytoijien kykyyn poimia joukosta meille parhaiten sopivat ehdokkaat. Loppujen lopuksi meillä on tietty määrä ”finalisteja”, joiden joukosta valitsemme teattereihimme uudet työntekijät.

Pitkä yhteistyömme on johtanut siihen, että StaffPointin rekrytoijat tietävät jo hyvin minkä tyyppisiä henkilöitä haluamme töihin. Rekrytointikriteerimme myös kehittyvät koko ajan, ja StaffPoint on pysynyt hyvin mukana. Tarjoamme mielellämme töitä sosiaalisille ja innokkaille nuorille, joista monelle tämä on myös ensimmäinen työpaikka. Arvostamme StaffPointin järjestämiä StaffCoach-työelämävalmennuksia, joissa nuorille kerrotaan ”miten töissä kuuluu olla”. Innokkuuden ja ulospäin suuntautuneisuuden taakse välillä unohtuu kokonaan normaalit työelämän pelisäännöt – haluamme mieluummin tukea nuoria näissä asioissa kuin jättää työllistämättä.

“Arvostamme StaffPointin järjestämiä StaffCoach-työelämävalmennuksia, joissa nuorille kerrotaan ”miten töissä kuuluu olla”.”
Ilkka Rauhala
Ilkka Rauhala Asiakaspalvelupäällikkö, Finnkino
Lue lisää Sulje
StaffPoint purkaa veroilmoitusruuhkaa

StaffPoint ja Verohallinto ovat sopineet yhteistyöstä, jolla puretaan veroilmoitusten tietojen tallennukseen liittyvää työruuhkaa. Verohallinnon tiloissa ja heidän laitteillaan tehtävä urakka käsittää noin 700 000 henkilö- ja yritysasiakkaan veroilmoituksen ja sen liitteiden tallennuksen. Yhteistyö jatkuu jo kolmatta vuotta

Työtä tehdään kahdessa eri jaksossa helmikuun alusta toukokuun loppuun. Kiireisimpinä jaksoina se vaatii henkilöverotuksen ohjaus- ja kehittämisyksikön suunnittelupäällikkö Asko Pajusen mukaan noin sadan henkilön kokopäiväisen työpanoksen.

”Työ vaatii tarkkuutta ja nopeutta. Erityisen tärkeää on tallennetun tiedon oikeellisuus ja laatu. Lisäksi työ pitää tehdä lyhyessä aikajaksossa tallennettavan tiedon määrän nähden”, Pajunen kertoo.

Verohallinto kouluttaa StaffPointin kautta tulevat työntekijät kuudella eri tallennuspaikkakunnalla. Samat osaajat hoitavat myös veroilmoitusten lajittelun. Tallennuspaikkakuntia ovat Vantaa, Turku, Tampere, Kuopio, Oulu ja Järvenpää.

”StaffPoint on valtion yhteishankintayksikkö Hanselin kilpailuttama toimittaja ja valikoitunut tätä kautta hinta-laatusuhteeltaan parhaaksi kumppaniksi”, Pajunen lisää.

Arvokas yhteistyökumppani

StaffPointin asiakkuuspäällikkö Mervi Parviaisen mukaan osaajia kerätään yhtiön omasta henkilöstöpankista, mutta joukkoa täydennetään myös uusilla rekrytoinneilla. Hakijoiden tallennusnopeus testataan erillisellä testillä, sillä virheetön ja nopea tallennustaito ovat tärkeimmät hakukriteerit.
Parviainen korostaa, että yhteistyö Verohallinnon kanssa arvostetaan StaffPointissa korkealle ja tinkimättömänä tavoitteena on auttaa kumppania menestymään.

”Useat työntekijät ovat olleet myös aiemmin mukana, sillä he arvostavat asiantuntijaorganisaatiota ja tehtävä on heille mieluinen. Myös Verohallinnolla on selkeä tahtotila rakentaa aktiivista ja toimivaa yhteistyötä kanssamme. Työntekijöiden palautteiden pohjalta olemme kehittäneet yhteistyötämme joka vuosi. Tästä on hyvä mennä eteenpäin”, Parviainen kiittelee.

 

“StaffPoint on valtion yhteishankintayksikkö Hanselin kilpailuttama toimittaja ja valikoitunut tätä kautta hinta-laatusuhteeltaan parhaaksi kumppaniksi”
Asko Pajunen Suunnittelupäällikkö, Verohallinto
Lue lisää Sulje

Työntekijäkertomus

"StaffPointin kautta pääsin koulutustani vastaavaan unelmatyöhön!"

Heti kauppatieteiden maisteriksi valmistuttuani aloitin vuokratyöntekijänä StaffPointin asiakasyrityksessä. Hieman myöhemmin minut vakinaistettiin yrityksen HR-asiantuntijaksi.