Turvallisuuspalveluista ei kannata tinkiä

StaffPointilta saat juuri oikeanlaiset turvallisuusalan ammattilaiset, tarvitset sitten yhden järjestyksenvalvojan tai koko tapahtuman turvallisuuspalvelut avaimet käteen -periaatteella. Meiltä saat kokeneita järjestyksenvalvojia sekä tapahtumiin että ravintoloihin. Toimitamme tilaisuuksiin myös valmiita tiimejä sisältäen turvallisuuspäällikön, esimiehet ja järjestyksenvalvojat. Myös vartiointipalveluissa palvelemme pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla.

Olemme toteuttaneet turvallisuuspalvelujamme pienemmissä ja suuremmissa tapahtumissa. Meillä on myös kokemusta kansainvälisistä tapahtumista. Teemme turvallisuussuunnitelman tapahtumaan sekä huolehdimme järjestyksenvalvonnasta, paloturvallisuudesta ja ensiavusta tapahtuman aikana. Toteutamme turvallisuuspalvelut niin, ettei toimeksiantaja joudu niitä itse miettimään. Laadimme turvallisuussuunnitelmia tapahtumiin, yrityksille, yhteisöille ja alueille vuosien kokemuksella. Tavoitteenamme on tarjota suunnitelma, joka luo uusia tai parantaa olemassa olevia turvallisuusratkaisuja.

Onko organisaatiossasi tehty turvallisuustason kartoitusta? Suoritamme riskikartoituksen ja teemme ehdotuksen toimenpiteistä, joiden avulla riskit minimoidaan.

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme yrityksellesi sopivan palvelukokonaisuuden!

Työntekijäkertomus

Elmo
"Turvallisuusalalla riittää valinnan vapautta"

Ravintoloiden järjestyksenvalvonta on yöpainotteista, kun taas yleisötapahtumissa työaika painottuu päivän puolelle. Luonteeni puolesta tykkään pysyä liikkeessä, nähdä uusia paikkoja ja ihmisiä. Turvallisuusala mahdollistaa juuri tämän.