Siirry sisältöön

Palvelut toimialoittain

StaffPointin kokemus henkilöstövuokraajana, rekrytoijana ja valmentajana on vuosikymmenien aikana laajentunut kattamaan toistakymmentä toimialaa.

Tarjoamme palveluita kaupan, hotelli- ja ravintola-alan, teollisuuden, logistiikan, rakentamisen ja kiinteistöhuollon, matkailu- ja sesonkialan, HR:n ja hallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän, taloushallinnon ja rahoitusalan, IT-alan sekä julkishallinnon aloilla. Lue täältä osaamisestamme toimialoittain.

Toimialaosaaminen

Toimialaosaamisemme: näemme eron hyvän ja parhaan ratkaisun välillä

Toimialatuntemuksemme on vahvaa. Tutustumme asiakkaamme liiketoimintaan huolella ja hahmotamme selkeän eron hyvän ja parhaan HR-ratkaisun välillä. Osaamisesta ja osaajista rakentuu yrityksellesi kilpailuetu.

Meiltä saat:

  • Suomen suurimman henkilöstöpankin – osaajat löytyvät helposti
  • Lyhyemmät rekrytointiprosessit – nopeat toimitukset
  • Kyvyt ja keinot löytää ammattilaisia – vähemmän virherekrytointeja
  • Luotettavaa kumppanuutta

Ratkaisemme monimutkaisiakin työelämän haasteita – ja teemme sen taidolla. Yritysasiakkaistamme 92 % (2022) oli valmiit suosittelemaan meitä. Toimitusvarmuutemme osaajien löytämisessä oli yli 94,8 %. Meillä työskentelee keskimäärin varsin tyytyväistä henkilöstöä.

Toimintatapamme on mutkaton ja asiakaslähtöinen voidessamme tarjota kaikki palvelut "saman katon alta". Hoidamme laajatkin toimeksiannot.