Siirry sisältöön

Myyjä-vartija-konsepti

Myyjä-vartija-konseptin perusajatuksena on, että asiakaspalvelun ammattilainen voi pätevöityä myös turvallisuusalan ammattilaiseksi käymällä vartija-koulutuksen. Laajentunut ammattitaito tuo osaajalle valmiudet toimia esimerkiksi myymälöissä sekä arjen toiminnan sujuvoittajana että tarvittaessa järjestyshäiriöiden vakauttajana. Käytännössä myyjä-vartijalla on valmiudet kassatyöskentelyn ja muiden myymälätehtävien ohella puuttua myös havaitsemiinsa järjestyshäiriöihin, esimerkiksi myymälävarkauksiin.

StaffPoint on Kaupan alalla suuri ja valtakunnallinen työllistäjä ja tarjoaa kiinnostuneille myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisille koulutusmahdollisuutta myyjä-vartijan tehtäviin. Koulutus ja perehdytys tarjotaan pääasiassa asiakasorganisaation tarpeista lähtevien rekrytointi- ja henkilöstövuokraustarpeiden ohessa.

Haluatko lisätietoa näistä asiantuntijapalveluista? Jätä yhteydenottopyyntö - kuulet meistä pian!

Ylimmän johdon avainhenkilöistä myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, asiakaspalvelun, IT:n ja digin asiantuntijoihin sekä kokonaisiin Call center -tiimeihin. StaffPoint konserni rekrytoi vuosittain satoja asiantuntijoita ja esimiehiä erilaisiin tehtäviin ympäri Suomen.