Siirry sisältöön

Vartiointi- ja järjestyksenvalvontapalvelut

StaffPoint työllistää erityisosaajia tehtäviin, joiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. Yksi kasvava ala on vartiointi- ja järjestyksenvalvonta.

StaffPoint etsii ja kouluttaa uusia osaajia monipuolisiin vartiointi- ja järjestyksenvalvontatehtäviin yhdessä asiakasorganisaatioiden kanssa. StaffPoint huolehtii perehdyttämisestä sekä vaadittavien pätevyyksien suorittamisesta. Tarvittaessa toimimme myös osaajien työnantajana henkilöstövuokrauksen kautta.

StaffPoint rekrytoi näihin tehtäviin myös kokeneita alan osaajia, jotka haluavat uralleen uusia ulottuvuuksia.

Pääasiassa tämä palvelu toteutetaan asiakasorganisaatioiden tarpeisiin. StaffPoint toimii valtakunnallisesti merkittävien kauppaketjujen, franchising-yritysten ja monella eri paikkakunnalla toimivien teollisuuden alan organisaatioiden kumppanina. Muun muassa näille asiakkaille toimipaikkakohtaisten vartiointi- ja järjestyksenvalvonnan palveluiden toteuttaminen sujuvasti on turvallisuusstrategian ytimessä.

Haluatko lisätietoa näistä asiantuntijapalveluista? Jätä yhteydenottopyyntö - kuulet meistä pian!

Ylimmän johdon avainhenkilöistä myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, asiakaspalvelun, IT:n ja digin asiantuntijoihin sekä kokonaisiin Call center -tiimeihin. StaffPoint konserni rekrytoi vuosittain satoja asiantuntijoita ja esimiehiä erilaisiin tehtäviin ympäri Suomen.