Hyppää pääsisältöön
Avoimet työpaikat
MyStaff
Vaihda kieleksi:
EN
Etusivu
Työnhakijat & työntekijät
Työnantajat
Spring House
Konsernista
Avoimet työpaikat
MyStaff
Vaihda kieleksi:
EN
Vaihda kieleksi:
EN
Avoimet työpaikat
MyStaff
Etusivu
Ajankohtaista
Ajankohtaista
Uutisia
Painike linkin kopioimiseen
Uutinen
StaffPointin henkilöstö valitsi joulun hyväntekeväisyyskohteeksi Suomen Punaisen Ristin joulukeräyksen
Uutinen
Essi Knuutila on nimitetty StaffPointin uudeksi markkinointi- ja viestintäjohtajaksi
Uutinen
Kysely: Interim Management -markkinat 2025
Interim
Executive
Uutinen
Horeca-asiakkaat arvostavat StaffPointin reagointikykyä ja luotettavuutta
Rekrytointi
Yhteistyö
Hotelli- ja ravintola
Uutinen
StaffPoint-konserni vahvistaa johtoryhmäänsä – uudeksi kaupalliseksi johtajaksi nimitetty Sara Toivakainen
Uutinen
Ensimmäinen IPS-valmennus NEET-nuorille käynnistyy Suomessa – uuden hankkeen tavoitteena on avata ovia työelämään ja opintoihin
Valmennus
Spring House
Uutinen
Kesätyö 2025 -kysely paljasti, mitä nuoret oikeasti odottavat työltä
Työ
Uutinen
Mitä jäi käteen kesätöistä?
Työ
Uutinen
Asiakkaat ovat puhuneet: suositteluennätys jo kolmatta vuotta putkeen
Uusimmat blogit
Painike linkin kopioimiseen
Blogi
Valmistaudumme PRO-gaalaan 2026 – ravintola-alan juhla tuo jälleen tekijät valokeilaan
Yhteistyö
Hotelli- ja ravintola
Blogi
StaffPoint löysi kilpailuedun uusiolaitteista yhteistyössä Advanian kanssa
Blogi
Kohti yhdenvertaisia rekrytointeja – romaninuorten urapolut vahvistuvat yhteistyön kautta
Blogi
Yhteistyössä kohti unelmia: Yritysten tuki mahdollistaa urheilijan unelmien tavoittelun
Spring House
Blogi
Yritysten on kriittistä omaksua AI/tekoäly liiketoiminnassaan
Suorahaku
Blogi
Edellisen suorituksen sijaan on keskityttävä tulevaan koitokseen
Blogi
Kuinka päätyä headhunterin haaviin: 10 vinkkiä hyvään LinkedIn-profiilin!
Rekrytointi
Blogi
Samaa työpaikkaa, eri tarinoita – suvaitsevaisuus on työelämän supervoima
Rekrytointi
Blogi
Amispäiväkirjat näyttää nuorten arjen ja käytännön osaamisen merkityksen
Koulutus
Työ
Uusimmat uratarinat
Painike linkin kopioimiseen
Uratarina
Kesätöissä elintarviketeollisuudessa
Teollisuus
Uratarina
Uratarina: Hennan sesonkityö Lapissa
Sesonki
Hotelli- ja ravintola
Uratarina
Uratarina: Keittiömestari Ilpon tarina inspiroi vaihtamaan maisemaa
Sesonki
Hotelli- ja ravintola
Uratarina
Alanvaihdolla uuteen työhön - StaffPoint Emman urapolulla
Henkilöstövuokraus
Teollisuus
Uratarina
Mian uratarina: Työtä ja osallisuutta täsmätyökykyisille
Yhteistyö
Hotelli- ja ravintola
Uratarina
Uratarina: Nooran ikimuistoinen sesonkityö Lapissa
Sesonki
Hotelli- ja ravintola
Uratarina
Uratarina: Anan matka Meksikosta Lappiin
Kansainvälisyys
Työ
Hotelli- ja ravintola
Uratarina
Irakista Espooseen – Bassman inspiroiva matka koulunkäynnin ohjaajaksi Suomessa
Kotoutumiskoulutus
Spring House
Uratarina
Vaihteleva ja monipuolinen työ Lapissa on vienyt mukanaan
Sesonki
Hotelli- ja ravintola