Siirry sisältöön
uratarina Raisa Heinonen Paviljongilla
Takaisin

Urapolulla

Heinonen Raisa uratarina
”Eri elämäntilanteissa löytyy StaffPointin kautta sopivaa työtä ja saa hyvää kokemusta. StaffPointin keikkatyöntekijät ovat olleet ja ovat loistotyyppejä. Heidän kanssaan työskentely on tuonut aurinkoa ja paistetta päiviin” kertoo Jyväskylän alueella monialaisesti keikkaileva Raisa Heinonen.

Raisa Heinosen työura alkoi jo 14-vuotiaana ikkunanpesukesätöissä. Tämän jälkeen hän vietti monta kesää siivoten toimistoja. Hän oli nuorena myös seurakunnan kautta isosena ja yövahtina leireillä sekä hoiti lapsia seurakunnan kerhotoiminnassa.

StaffPointilla Raisa aloitti keväällä 2016 lukion lukuloman aikaan kaverin suositeltua hakemaan. Päätöksessä auttoi Raisan kaveriltaan saama positiivinen mielikuvanjoustavasta keikkatyöstä StaffPointilla.

Tarjolla työmahdollisuuksia!

Raisa aloitti työuransa ensi alkuun Jyväskylän Paviljongilla ajatellen heittävänsä keikkaa vain siellä. Aika nopeasti selvisi, että mahdollisuuksia onkin paljon enemmän.

Kaupan tiimi on kouluttanut Raisan mm. S-ryhmän kassatöihin, ja hän pääsi suorittamaan myös ikärajapassin, tietoturvapassin ja veikkauskoulutuksen. Myöhemmin Raisa sai vielä Minimanissa kassa- ja infokoulutuksen. Paviljongilla hän vastaavasti aloitti narikasta, ylennettiin saliavustajaksi ja seuraavaksi kokousavustajaksi. Kesällä 2018 tuli mahdollisuus kouluttautua järjestyksenvalvojaksi Paviljongin tapahtumia varten.

Parasta StaffPointilla

Raisa kertoo, että parasta on saada työskennellä uusien ja erilaisten ihmisten kanssa. Samalla hän on oppinut, miten ihmisten kanssa toimitaan. Toisten kanssa työskentely ja kanssaeläminen on helpompaa - toisten kanssa täytyy ponnistella enemmän saavuttaakseen hyvän lopputuloksen. Työuran jatkuessa Raisa myös kertoo oppineensa tuntemaan erilaisia työympäristöjä niiden haasteineen ja mahdollisuuksineen. Työ on myös koulinut suhtautumista itse työtä kohtaan antaen näkökulmaa.

”Työkaverit ovat työn suola!” Nostaa Raisa fiiliksistään esiin ensimmäiseksi. Eri työpaikoissa on ollut samanikäisiä ja -henkisiä työkavereita. Monipuoliset työtehtävät, omaan tilanteeseen sopivat työsopimusmallit ja mahdollisuus valita itselleen sopivat työvuorot ovat myös tehneet keikkailusta kiinnostavaa jo useamman vuoden ajan.

StaffPoint työnantajana

Raisa kertoo tuntevansa, että StaffPointilla halutaan panostaa työsuhteisiin ja työntekijöistä oikeasti välitetään; työntekijöistä pidetään huolta. Yhteydenpito on mutkattoman kitkatonta niin palkkahallinnon, palvelukeskuksen kuin Jyväskylän tiiminkin kanssa, kiittää Raisa ja jatkaa kehaisemalla myStaff-järjestelmää, joka tuo työvuorot helposti puhelimeen.

Raisan seuraavat kiitokset menevät Paviljongin henkilöstölle ja infotyöntekijöille. ”Paviljongille on aina ollut mukava mennä ja on tuntunut tervetulleelta” jatkaa Raisa. Jyväskylän tiimiltä saatu mahtava perehdytys ja vastaanotto auttavat edelleen arjessa, ja Raisa myös pidetään hyvin ajan tasalla tärkeistä asioista.

Terveiset lopuksi Matilda Tervakankaalle: ”Kiitos kun suosittelit ja vinkkasit hakemaan StaffPointille töihin!”

Raisa saa reilut kiitokset myös Jyväskylän tiimiltä: ”Raisan työnjälki on kiitettävää tasoa. Hän on nuoresta iästään huolimatta kartuttanut jo paljon työkokemusta ja tehnyt monipuolisesti erilaisia töitä kauttamme. Raisa onkin yksi luottopakeistamme - jatketaan hyvää työtä yhdessä!”