Hyppää pääsisältöön

Ravintola-alan koulutukset ja valmennukset

Ravintola-alan koulutukset ja valmennukset

StaffEsihenkilö

Suosittu oppisopimuskoulutus alan ammattilaisille, jotka haluavat edetä urallaan vuoropäällikkötason tehtäviin. Koulutus toteutetaan yhteistyössä oppilaitoksen kanssa. Koulutus on huhtikuusta syyskuun 2025 loppuun ja asiakasyritys sitoutuu oppisopimuskoulutukseen yhden tutkinnon osan myötä, min 90 h/ vkoon.

Työntekijä saa palkkaa työstä ja oppimisesta normaalin asiakassopimuksen mukaisesti, lukuun ottamatta keskimäärin kaksi koulun lähipäivää kuukaudessa. Useat eri yritykset ovat olleet tyytyväisä yhteistyökoulutuksemme tuomaan apuun erityisesti kesän haastaville kuukausille.


StaffKokki

Palkallinen kokkien koulutusohjelma, jossa osallistujat saavat palkkaa ensimmäisestä intensiivipäivästä alkaen. Sitoutuminen on yritykselle mahdollista yhdeksäksi kuukaudeksi, mikä tarjoaa joustavuutta myös ravintoloille, joilla ei ole toimintaa kesäkuukausina.

StaffKokki sulautuu nopeasti osaksi ravintolan tiimiä.

Lue lisää: StaffChef-koulutus on tarpeellinen uudistus alanvaihtamisen helpottamiseksi.

StaffService

Palkallinen tarjoilijoiden koulutusohjelma. Toteutus kuten yllä oleva StaffKokki-koulutus. Oppisopimuksella asiakasyritys sitoutuu työllistämään osallistujan vähintään kuudeksi kuukaudeksi.

StaffOppi

Oppisopimuksella voit suorittaa palkallisessa työssä joko tutkinnon osan tai koko tutkinnon.

Voit lähteä ravintola-alalle töihin oppimaan noviisina, tai syventää olemassa olevan osaamista tai kasvattamista esim. esihenkilöksi. Kesto on yksilöllinen aina yhdestä kuukaudesta kolmeen vuoteen.

Meillä StaffPointilla on oppisopimukseen haku jatkuvasti voimassa.

Voit aloittaa milloin vain ja missä päin Suomea tahansa.

StaffCarte

StaffCarte-valmennuksessa kehityt ravintolan asiakaspalvelutehtävien ammattilaiseksi kerryttäen samalla arvokasta työkokemusta. Valmennamme sinusta osaavan tarjoilijan tai saliapulaisen oman työsi ohessa. StaffCarte valmennus toteutetaan yhteistyössä asiakasyritystemme kanssa. Valmennus antaa sinulle hyvän pohjan ja onnistumisen eväät kehittyä työn kautta myös osaavaksi à la carte -tarjoilijaksi.

Valmennus sisältää teoriaopetusta tarjoilijan työn perusteista, myynti- ja asiakaspalveluvalmennusta, sekä käytännön harjoittelua ravintolaympäristössä: tutustut mm. kattamiseen, hyvään asiakaspalveluun ja tarjoiluun. Hae mukaan avoimet työpaikat osiosta.

StaffStart

StaffStart–valmennus on oivallinen tapa aloittaa ravintola-alan työt valmennuksen avulla. Pääset muutaman päivän valmennuksella kiinni ravintolatyön avustaviin tehtäviin kuten saliapulaisen, astiahuollon tai foodrunnerin työtehtäviin ja sitä kautta edetä salin tai keittiön ammattilaiseksi. Valmennuksia järjestetään useilla paikkakunnilla.

StaffBar

Loistava yhteistyökoulutus StaffPointin työntekijöille. StaffBar-lyhytvalmennuksella tarjoilijan työtä tekevällä on mahdollista syventää osaamistaan mielenkiintoisilla luennoilla etänä tai paikan päällä Helsingissä. Koulutuksessa perehdytään niin baarityöskentelyn perusasioihin kuin myös syvennytään tuotteiden valmistuksen yksityiskohtiin. Valmennuksen jälkeen työntekijänä olet valmis ottamaan baarin haltuun ja palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaitasi.

StaffClean

Tehokas lyhytvalmennus puhtaus- ja kerrossiivouksen tehtäviin.


StaffVati

Tarjoilijoille reipas lyhytvalmennus vatitarjoilun osaamiseen.


StaffRespa

Käytännönläheinen lyhytvalmennus aula- ja vastaanoton työtehtäviin. Kesto 2-3 päivää.

Ota yhteyttä HoReCa-alan koulutuskoordinaattoriimme

Lila Hamberg

Lila Hamberg

Koulutuskoordinaattori

044 420 4333

[email protected]

Hotelli- ja ravintola