Siirry sisältöön

Spring House Oy – valtakunnallinen koulutus- ja valmennustalo

Päätehtävämme on sopivan työn ja tekijän kohtaamisen mahdollistaminen. Kaiken toimintamme pohjalla on sloganimme ”sydämellä huipulle”.

StaffPoint-konserniin kuuluvan valmennusyhtiö Spring Housen päätehtävä on valmentaa työnhakijoita työllistymään heille soveltuville aloille ja tehtäviin. Kohtaamme ja valmennamme vuosittain n. 20 000 työnhakijaa uudelle uralle. Valmennuksen jälkeen tai sen aikana asiakkaamme siirtyy yleensä suoraan työelämään tai ammatilliseen koulutukseen. Valmennuksemme asiakkaana voi käytännössä olla kuka tahansa, vaikka sinä tai minä! Esimerkiksi jos olet juuri jäänyt työttömäksi, täysin työmarkkinoiden käytettävissä ja valmiina töihin, mutta ehkä tarvitset apua uuden urasuunnan suunnittelussa, työhakemuksen tekemisessä tai työhaastatteluun valmistautumisessa. Olemme toteuttaneet työllistämispalveluita jo vuodesta 2002 lähtien. Lisäksi vuodesta 2021 alkaen Innomari Oy osana Spring Housea on keskittynyt ammatillisen kuntoutuksen palvelujen tuottamiseen.

Valmennuksemme

Valmennamme osaajia eri aloille ympäri Suomea. Valmennamme eri asiakaskohderyhmiä, kuten nuoret, korkeakoulutetut, alanvaihtajat, juuri työttömäksi jääneet, lomautetut, +50-vuotiaat, eri alojen osaajat, maahanmuuttajat, pitkäaikaistyöttömät ja osatyökykyiset. Valmennusten kesto vaihtelee päivistä kuukausiin. Valmennuksia toteutetaan sekä yksilö- että ryhmävalmennuksina. Palveluihimme kuuluu muun muassa uravalmennus, työnhakuvalmennus, työhönvalmennus, ammatilliset koulutukset, ammatillinen kuntoutus, yrittäjäkoulutukset, kotoutumiskoulutukset ja työpaikkasuomi sekä muutosturva- ja henkilöstövalmennukset. Teemme tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden ja työnantajien kanssa.

Valmentajamme

Meillä työskentelee valtakunnallisesti yli 200 työelämän asiantuntijaa. Valmennus- ja ohjaustyön ammattilaista koostuvaan tiimiimme kuuluu muun muassa työhönvalmentaja, uraohjaaja, opinto-ohjaaja, erityisopettaja, ammatinvalintapsykologi, työkykyasiantuntija, yrittäjyysasiantuntija, eri alojen ammatilliset opettajat, maahanmuuttajien työllistämisen asiantuntija, fysioterapeutti, sosiaalialan asiantuntija ja terveydenhoitaja. Kokoamme jokaiseen palveluun erikseen sopivan valmennustiimin.

Tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostitse:
p. 09 726 2800
info(at)springhouse.fi

KELA, Työeläke- ja vakuutusyhtiöt

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Jos alla oleva lomake ei lataudu, paina näppäimistöstä F5-näppäintä tai päivitä selaimen näkymä.