Skip to main content

Telia Back Office -työntekijä

Työtehtävän kuvaus

StaffPoint tarjoaa mahdollisuuden aurinkoisempaan arkeen Espanjassa yhdistettynä työhön hyvämaineisessa suomalaisyrityksessä. Toimistomme sijaitsee uusissa, valoisissa tiloissa Mijasin Las Lagunasissa 1,5 km Fuengirolan keskustasta. Valttinamme onkin viihtyisä työympäristö sekä positiivinen ilmapiiri!

Haemme lisävahvistusta Telian Back Office -tiimiin. Työssä käsitellään Telian yritystuotteiden toimituksen aikaisten tilausten kyselyitä ja selvityksiä prosessin aikana sekä tehdään prosessin eri vaiheisiin liittyviä tarvittavia muutoksia. Työ tehdään sekä puhelimen että chatin välityksellä loppuasiakkaille sekä sidosryhmille.

Aikaisempi operaattoritausta on tehtävässä eduksi. Haemme henkilöä, jolla on kyky omaksua uusia asioita ja järjestelmiä nopeasti. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7-17 välillä ja työsuhde on vakituinen (39h/vko). Tehtävä ei sisällä myyntiä.

Edellytämme sinulta

  • Joustavuutta ja mukautumista erilaisiin back office -tehtäviin
  • Tarkkaa ja ripeää työotetta
  • Asiakaspalveluasennetta

Tarjoamme sinulle

  • Vakituisen työsuhteen luotettavalla ja hyvämaineisella työnantajalla
  • Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn
  • Espanjan Contact Center -työehtosopimuksen mukaisen kiinteän kuukausipalkan sekä kannustavan bonusmallin
  • StaffPoint auttaa Espanjassa oleskeluun ja työskentelyyn vaadittavien dokumenttien hankinnassa ja on tukena myös muissa Espanjassa työskentelyyn liittyvissä kysymyksissä.

Arvostamme

  • B2B-asiakaspalvelukokemusta

Hakuohjeet ja lisätiedot

Lisätietoja työhön liittyvissä kysymyksissä antaa:

Karoliina Kosmaa
karoliina@kosmaa@staffpoint.fi

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi.

Olemme huomioineet COVID-19-pandemia vaikutukset ja tarjoammekin etätyömahdollisuuden alun koulutuksen jälkeen, mikäli annetut tavoitteet täyttyvät työn osalta. Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä etätyötä toisessa EU-maassa 3 kuukautta per vuosi. Tämä mahdollistaa sen, että työntekijämme voivat matkustaa vaikkapa kotisuomeen tapaamaan perhettä ja ystäviä.