Skip to main content

StaffPoint Executive

Johtamisen kumppanisi – Your Leadership Partner

Johtamisen kumppaninasi autamme yritystäsi edistämään strategian toimeenpanoa ja tulevaisuuden menestystä kriittisillä rekrytoinneilla, johtajavalinnoilla, tilapäisillä johtajaratkaisuilla, hallituksen vahvistamisella sekä organisaation kompetenssien ja johtamisen analyyseillä.

StaffPoint Executive -palvelut ylemmälle johdolle

Asiantuntijuutemme

StaffPoint Executive on vuonna 2015 perustettu liiketoiminta-alue, joka on erikoistunut ylemmän johdon b-to-b-palveluihin. Autamme asiakkaitamme edistämään strategian toimeenpanoa ja tulevaisuuden menestystä kriittisillä rekrytoinneilla, johtaja-arvioinneilla, tilapäisillä johtaja- ja osaajaratkaisuilla, hallituksen vahvistamisella sekä organisaation kompetenssien ja johtamisen analyyseillä.

Meillä on myös kansainvälisiä kumppaneita eri markkinoille. Olemme toteuttaneet hakuja muun muassa seuraaviin maihin: USA, Englanti, Saksa, Venäjä, Latvia, Ruotsi ja Ranska. Executive-tiimimme koostuu intohimolla johtamisen kehittämiseen suhtautuvista, kokeneista asiantuntijoista, joilla on omakohtaista johtamiskokemusta. Hyödynnämme StaffPoint-konsernin paikallisten osaajamarkkinoiden asiantuntemusta – StaffPointilla on toimipisteet 13 paikkakunnalla Suomessa.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

  executive-palvelut

  Palvelumme lyhyesti

  StaffPoint Executive palvelee yritystäsi:

  Asiakkaamme etsivät jatkuvasti kauttamme avainhenkilöitä avoinna oleviin tehtäviin. Lähetä meille CV:si osoitteeseen executive@staffpoint.fi. CV:si käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja sinuun otetaan yhteyttä ennen tietojesi käyttämistä.

  StaffPoint Oy Executive Ehdokasrekisteri Tietosuojaseloste

   Johtamisen teesimme

   Johtamisen teesimme

   Näihin uskomme:

   1. Toimiva hallitus katsoo tulevaisuuteen ja tukee johtoa
   2. Osaava johtoryhmä johtaa ja motivoi huippusuorituksiin
   3. Osaamisen kehityspotentiaali näkyväksi
   4. Kasvu syntyy ennakoimalla ja investoimalla rohkeasti uuteen osaamiseen
   5. Joustavilla johtajaresursseilla syntyy nopeita muutoksia

   Lue lisää johtamisen teeseistämme!

    Mikko Kemiläinen, komponenttinosto

    Senior Advisor Mikko Kemiläinen: ”Oikeat osaamiset oikeissa rooleissa lisäävät kokonaisvaltaista hyvinvointia”

    StaffPoint Executive -tiimin uusin vahvistus, maaliskuussa Senior Advisor -roolissa aloittanut Mikko Kemiläinen kertoo uskovansa lapsenomaisesti siihen, että organisaatioissa ihmiset, ei prosessit, ovat bisneksen menestymisen kannalta ratkaisevassa roolissa yrityksen onnistumisen mahdollistajina.

    Manne Tiensuu, konsulttiprofiilikomponentti

    Senior Advisor Manne Tiensuu: ”HR-interim luo lisäarvoa”

    Manne Tiensuu (psykologian maisteri) aloitti StaffPoint Executive -tiimissä Senior Advisor -roolissa helmikuussa 2020. Hän vahvistaa tiimiä HR-osaamisellaan.

    Leena Salo konsulttiprofiilikomponentti

    Senior Advisor Leena Salo: ”Interim käärii heti hihat”

    StaffPoint Executiveen Senior Advisor -roolissa elokuussa liittynyt Leena Salo vahvistaa tiimiä Interim Management -osaamisellaan. Salolla on takanaan pitkä ura CFO-tehtävissä – myös Interim-johtajana.

    Leena Salo rajaamaton

    StaffPoint Executive laajentaa Interim-palveluitaan

    Interim Management eli vuokrajohtajuuspalvelut ovat olleet maailmalla yleinen trendi jo pitkään. Nyt palvelun tarjoama lisäarvo on alkanut herättää kiinnostusta myös Suomessa. Muutoksen taustalla on talouskasvun hidastuminen ja yritysten tarve hyödyntää joustavasti ulkopuolisia osaajia konsultteina tai vuokrajohtajina.

    StaffPoint vastaa kysynnän kasvuun uudistamalla Executive-palveluvalikoimansa Interim-palveluita.

    Tiina Kansanen rajaamaton

    StaffPoint Executiven Tiina Kansanen: ”Toivon suorahakualalle enemmän avoimuutta ja läpinäkyvyyttä”

    Syyskuussa 2018 StaffPoint Executiven konsulttitiimiin liittyneelle Tiina Kansaselle työ StaffPointilla on tarjonnut uuden, kiehtovan näkökulman alaan, josta naiselle on kertynyt työkokemusta jo 20 vuoden ajalta.

    julkishallintojen johtaminen

    Julkishallinnon ja järjestöjen johtaminen nyt ja tulevaisuudessa

    Johtaja on jokaisen asiantuntija- tai toimihenkilötyötä tekevän henkilön kriittinen onnistumistekijä. Tämän takia jokaisella meistä on oikeus hyvään johtamispalveluun, joka on innostavasti suuntaavaa, positiivisesti uuteen haastavaa sekä onnistumisen mahdollistavaa.

    managementaudit

    Uusi omistaja asettaa uudet vaatimukset johdolle

    Omistajan vaihtuminen on hyvin luonteenomainen ja perusteltu tilanne toteuttaa Management Audit. Myös muut tärkeät epäjatkuvuuskohdat tulevat kysymykseen, eli toimitusjohtajan vaihtuminen tai valmistautuminen vaihtumiseen esimerkiksi eläköitymistilanteessa. Tällöin uusi toimitusjohtaja saa todella arvokkaan arviointiaineiston, kun hän lähtee itse perehtymään organisaatioon.

    Case: Lääkäriliitto (komponentti)

    Case: Lääkäriliiton johtajarekrytointi

    Tilanteessa, jossa soveltuvat johtajakandidaatit ovat saman järjestön jäseniä ja alalla arvostettuja nimiä, on äärimmäisen tärkeää toteuttaa rekrytointi vahvalla ammattitaidolla.

    "StaffPoint Executive kirkasti meille parhaan toiminnanjohtajavalinnan huolellisella ja diplomaattisella työllä. Kokemus osoitti, että odotettuunkin lopputulokseen liittyy vaa’ankieliä", Lääkäriliiton hallituksen puheenjohtaja Marjo Parkkila-Harju kiittelee.

    Ota yhteyttä

    Pasi Honkalahti
    Pasi Honkalahti
    Director, StaffPoint Executive