Skip to main content

StaffPoint Executive

StaffPoint Executive on neljässä vuodessa vakiinnuttanut asemansa ylemmän johdon rekrytointikumppanina. Asiantuntijatiimimme toimii osana suurta StaffPoint-konsernia, mikä on alalla edukseen erottuva toimintamalli. Asiakastyössämme korostuukin ”Leadership Advisory” -rooli: näemme asiakkaamme toimintaa erilaisten yhteistyöalueidemme kautta. Käytännössä pääsemme esimerkiksi keskustelemaan siitä, kuinka konsernijohtajan toivoma toimintakulttuuri näkyy aulapalvelijan toiminnassa.

StaffPoint Executive -palvelut ylemmälle johdolle

Asiantuntijuutemme

Eniten meitä työllistävät johtaja- ja päällikkörekrytoinnit ja -valinnat sekä johdon arviointiprojektit.

Vahvuuksiamme on strateginen KAM-työskentely valikoitujen asiakkaiden kanssa. Executive-tiimin roolissa korostuu keskustelukumppanuus ylimmän johdon kanssa. Tämän vuoksi tiimiimme on hakeutunut intohimolla alaan suhtautuvia, kokeneita asiantuntijoita, joilla on kaikilla omakohtaista johtamiskokemusta.

Olemme ahkeria, tuomme hyödyllistä näkökulmaa rekrytointeihin ja jaamme osaamistamme. Kehitämme ja kehitymme yhdessä asiakkaan kanssa.

  executive-palvelut

  Palvelumme lyhyesti

  StaffPoint Executive – palveluita ovat:

  • Ylemmän johdon ja liiketoiminnan kriittisten avaintehtävien rekrytoinnit
  • Määräaikaisten tehtävien tai vuokrajohtajien välitys
  • Johtaja-arvioinnit
  • Management Audit – johdon kompetenssiarvioinnit

  *Asiakkaamme etsivät jatkuvasti kauttamme avainhenkilöitä avoinna oleviin tehtäviin. Lähetä meille CV:si osoitteeseen executive@staffpoint.fi. CV:si käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja sinuun otetaan yhteyttä ennen tietojesi käyttämistä. StaffPoint Oy Executive Ehdokasrekisteri Tietosuojaseloste

   Asiakascase - Lääkäriliitto

   Case Lääkäriliitto: johtajarekrytointi

   "Tilanteessa, jossa soveltuvat johtajakandidaatit ovat saman järjestön jäseniä ja alalla arvostettuja nimiä, on äärimmäisen tärkeää toteuttaa rekrytointi vahvalla ammattitaidolla."

   julkishallintojen johtaminen

   Uuden johtamisen kynnyksellä - julkishallinnon ja järjestöjen johtaminen nyt ja tulevaisuudessa

   Johtaja on jokaisen asiantuntija- tai toimihenkilötyötä tekevän henkilön kriittinen onnistumistekijä. Tämän takia jokaisella meistä on oikeus hyvään johtamispalveluun, joka on innostavasti suuntaavaa, positiivisesti uuteen haastavaa sekä onnistumisen mahdollistavaa.

   StaffPoint Executive

   Pasi Honkalahti
   Pasi Honkalahti
   Director StaffPoint Executive