Siirry sisältöön

StaffPoint Executive

Johtamisen kumppanisi – Your Leadership Partner

Johtamisen kumppaninasi autamme yritystäsi edistämään strategian toimeenpanoa ja tulevaisuuden menestystä kriittisillä rekrytoinneilla, johtajavalinnoilla, tilapäisillä johtajaratkaisuilla, hallituksen vahvistamisella sekä organisaation kompetenssien ja johtamisen analyyseillä.

Neliö Interim yhteenveto

Lataa Interim Management -markkinat 2023 yhteenveto

Yhteenveto on markkinatutkimus vuoden 2023 Interim Management -toiminnasta Suomessa. Se on jatkoa vuosien 2021 ja 2022 tutkimuksillemme.

Vuoden 2023 markkinakyselyssämme painottuvat edellisvuosiin verrattuna vahvemmin interim-ammattilaisten näkemykset. Saimme vastauksia aikaisempaa enemmän myös johtajilta yrityksistä, jotka eivät ole käyttäneet palvelua, mutta voisivat olla kiinnostuneita.

Kyselymme osoittaa, että interim-toimeksiantojen pituudet ovat kasvussa ja asiantuntijarooleille on entistä enemmän kysyntää.

Lue mitä muuta markkinassa on tapahtunut.

Neliö Interim yhteenveto

Lataa Interim Management -markkinat 2022 yhteenveto

Yhteenveto on markkinatutkimus v. 2022 Interim Management –toiminnasta Suomessa. Kyselymme nosti esiin positiivisia muutoksia markkinassa verrattuna edellisvuoteen.

Kysely osoittaa, että interim-toimeksiantojen luonne kääntyi merkittävästi kehitysprojektiluonteisiin toimeksiantoihin, joiden osuus oli 73,3 % (v. 2021 28,6 %). Lue mitä muuta markkinassa on tapahtunut.

Interim Management -markkinat 2022 →

  Neliö Interim yhteenveto

  Download Interim Management Markets 2022 summary

  This is a summary of the most interesting observations regarding
  the Interim Management Markets 2022 survey. Our survey highlighted positive changes in the market compared to the previous year.

  The 2022 survey indicates that, in terms of their nature, interim assignments shifted noticeably towards development projects, which constituted 73.3% of all assignments (2021: 28.6%).

  Exe - Ammattitaitomme

  Asiantuntijuutemme

  StaffPoint Executive on vuonna 2015 perustettu liiketoiminta-alue, joka on erikoistunut ylemmän johdon b-to-b-palveluihin. Autamme asiakkaitamme edistämään strategian toimeenpanoa ja tulevaisuuden menestystä kriittisillä rekrytoinneilla, johtaja-arvioinneilla, tilapäisillä johtaja- ja osaajaratkaisuilla, hallituksen vahvistamisella sekä organisaation kompetenssien ja johtamisen analyyseillä.

  Meillä on myös kansainvälisiä kumppaneita eri markkinoille. Olemme toteuttaneet hakuja muun muassa seuraaviin maihin: USA, Englanti, Saksa, Venäjä, Latvia, Ruotsi ja Ranska. Executive-tiimimme koostuu intohimolla johtamisen kehittämiseen suhtautuvista, kokeneista asiantuntijoista, joilla on omakohtaista johtajakokemusta. Hyödynnämme StaffPoint-konsernin paikallisten osaajamarkkinoiden asiantuntemusta – StaffPointilla on toimipisteet 13 paikkakunnalla Suomessa.

  Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

   StaffPoint Executive -palvelut ylemmälle johdolle

   Ammattistandardimme

   1. Asiantuntijamme ovat kokeneita ammattilaisia
   2. Toimintamme perustuu rehellisyyteen ja läpinäkyvyyteen
   3. Noudatamme ehdotonta luottamuksellisuutta jokaisessa toimeksiannossa
   4. Noudatamme aina lainsäädäntöä, asetuksia ja muuta oikeuskäytäntöä, jonka vaikutuspiirissä toimimme
   5. Seuraamme kehittämäämme parasta käytäntöä jokaisessa toimeksiannossa
    executive-palvelut

    Palvelumme lyhyesti

    StaffPoint Executive palvelee yritystäsi:

    Asiakkaamme etsivät jatkuvasti kauttamme avainhenkilöitä avoinna oleviin tehtäviin. Lähetä meille CV:si osoitteeseen executive@staffpoint.fi. CV:si käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja sinuun otetaan yhteyttä ennen tietojesi käyttämistä.

    StaffPoint Oy Executive Ehdokasrekisteri Tietosuojaseloste

     Interim Management trendit 2021

     Lataa Interim Management trendit 2021

     Lataa itsellesi Interim Management trendit 2021! Julkaisussa on mukana alan asiantuntijoita kertomassa näkemyksiään, mielenkiintoiset caset sekä katsaus Ruotsin interim-palveluiden käyttöön. Entä mitkä ovat 5 myyttiä vuokrajohtajuudesta? Tämä on ensimmäinen Interim Management -trendit julkaisumme ja toivomme että se virittää keskustelua ja aloitteita verkostossamme. Mukavia lukuhetkiä!

     – Pasi Honkalahti, Director, StaffPoint Executive

     Executive Talks -podcast

     Executive Talks

     Executive Talks -podcastissa StaffPoint Executiven asiantuntijat keskustelevat vaihtuvien vierailijoiden kanssa johtamisesta ja yrityselämästä Suomessa ja Pohjoismaissa. Kuule, mitä suomalaisissa yrityksissä tapahtuu johtajien itsensä kertomana. Kaikki jaksot nyt Spotifyssa ja Soundcloudissa.

      Think big

      StaffPoint-konserniin kuuluvat StaffPoint Executive ja Henrico Digital aloittavat tiiviin yhteistyön

      Yhteistyön tarkoituksena on yhdistää voimia, verkostoja, asiantuntemusta ja ammattimaista osaamista ylimmän johdon, digiliiketoiminnan konsultoinnin ja digialan ammattilaisten suorahauissa, sekä Interim Management -palveluissa StaffPoint-konsernin nykyisille ja uusille asiakkaille Suomessa ja koko Pohjoismaissa.

      Henrico Digital on erikoistunut digitaalisen liiketoiminnan konsultointiin, digialan ammattilaisten suorahakuihin, sekä digialan kovien senior-ammattilaisten Interin Management -palveluihin. Henrico Digitalin verkostossa on yli 25 senior-tason digiliiketoiminnan ammattilaista, joilla kaikilla on omakohtaista digiliiketoiminnan johtajakokemusta.

      Tiina Kansanen rajaamaton

      StaffPoint Executiven Tiina Kansanen: ”Toivon suorahakualalle enemmän avoimuutta ja läpinäkyvyyttä”

      Syyskuussa 2018 StaffPoint Executiven konsulttitiimiin liittyneelle Tiina Kansaselle työ StaffPointilla on tarjonnut uuden, kiehtovan näkökulman alaan, josta naiselle on kertynyt työkokemusta jo 20 vuoden ajalta.

      Interim ylittänyt odotukset

      Vuonna 2019 lanseerattu Interim Management -palvelu on ylittänyt odotukset

      StaffPoint Executiven Interim Management -palvelu lanseerattiin uudistuneella konseptilla syyskuussa 2019 vastaamaan markkinassa näkyvillä olleeseen tarpeeseen.

      Vuotta myöhemmin kaikki palvelulle asetetut odotukset ovat ylittyneet ja StaffPoint Executive on noussut Suomen suurimpien asiantuntija- ja johtajatason Interim-palveluita tarjoavien toimijoiden joukkoon.

      Interim Management eli vuokrajohtajuus-palvelut ovat valtava, Suomessa vielä alikäytetty mahdollisuus talouselämälle ja osa käynnissä olevaa työelämän muutosta, jossa työnteon ja työuran käsitteet muuttavat joustavammiksi ylintä johtoa myöten.

      Pasi Honkalahti, konsulttiprofiilikomponentti

      StaffPoint Executiven johtaja Pasi Honkalahti: ”Huipulle pääsee vain saamalla asiakkaiden arvostuksen”

      Kun Pasi Honkalahti sai vuonna 2014 perustetun StaffPoint Executive -liiketoimintayksikön johdettavakseen 2,5 vuotta sitten, hänellä oli mielessään selvä suunnitelma siitä, mihin suuntaan hän Executive-tiimiä haluaa kehittää. Monet tuolloin asetetuista tavoitteista on onnistuneesti saavutettu, mutta nälkä on kasvanut syödessä.

      Leena Salo konsulttiprofiilikomponentti

      Senior Advisor Leena Salo: ”Interim käärii heti hihat”

      StaffPoint Executiveen Senior Advisor -roolissa elokuussa liittynyt Leena Salo vahvistaa tiimiä Interim Management -osaamisellaan. Salolla on takanaan pitkä ura CFO-tehtävissä – myös Interim-johtajana.

      Pasi Theman 2

      Senior Advisor Pasi Theman: "Tietoisuus ja tyytyväisyys vuokrajohtajapalveluita kohtaan kasvaa"

      StaffPoint Executive -tiimiin liittyi huhtikuussa Senior Advisor -roolissa aloittanut Pasi Theman. Theman on työskennellyt useiden vuosien ajan suomalaista Interim Management eli vuokrajohtajamarkkinaa kehittäen niin, että se palvelisi suomalaista liike-elämää parhaalla mahdollisella tavalla.

      Ota yhteyttä

      Pasi Honkalahti
      Pasi Honkalahti
      Director, StaffPoint Executive