Skip to main content

StaffPoint Executive

StaffPoint Executive on neljässä vuodessa vakiinnuttanut asemansa ylemmän johdon rekrytointikumppanina. Asiantuntijatiimimme toimii osana suurta StaffPoint-konsernia, mikä on alalla edukseen erottuva toimintamalli. Asiakastyössämme korostuukin ”Leadership Advisory” -rooli: näemme asiakkaamme toimintaa erilaisten yhteistyöalueidemme kautta. Käytännössä pääsemme esimerkiksi keskustelemaan siitä, kuinka konsernijohtajan toivoma toimintakulttuuri näkyy aulapalvelijan toiminnassa.

StaffPoint Executive -palvelut ylemmälle johdolle

Asiantuntijuutemme

Eniten meitä työllistävät johtaja- ja päällikkörekrytoinnit ja -valinnat sekä johdon arviointiprojektit.

Vahvuuksiamme on strateginen KAM-työskentely valikoitujen asiakkaiden kanssa. Executive-tiimin roolissa korostuu keskustelukumppanuus ylimmän johdon kanssa. Tämän vuoksi tiimiimme on hakeutunut intohimolla alaan suhtautuvia, kokeneita asiantuntijoita, joilla on kaikilla omakohtaista johtamiskokemusta.

Olemme ahkeria, tuomme hyödyllistä näkökulmaa rekrytointeihin ja jaamme osaamistamme. Kehitämme ja kehitymme yhdessä asiakkaan kanssa.

  executive-palvelut

  Palvelumme lyhyesti

  StaffPoint Executive palvelee yritystäsi:

  Asiakkaamme etsivät jatkuvasti kauttamme avainhenkilöitä avoinna oleviin tehtäviin. Lähetä meille CV:si osoitteeseen executive@staffpoint.fi. CV:si käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja sinuun otetaan yhteyttä ennen tietojesi käyttämistä.

  StaffPoint Oy Executive Ehdokasrekisteri Tietosuojaseloste

   Interim CMO komponenttikuva

   Markkinointiin tehokkuutta vuokrajohtajan avulla

   Interim CMO on toimiva ratkaisu nopeasti muuttuvassa maailmassa, jossa markkinoinnin tehokkuus tulee osoittaa yhä selvemmin, kirjoittaa kokenut markkinointialan moniosaaja ja Interim-ammattilainen Tomi Kinnunen.

   Leena Salo konsulttiprofiilikomponentti

   Senior Advisor Leena Salo: ”Interim käärii heti hihat”

   StaffPoint Executiveen Senior Advisor -roolissa elokuussa liittynyt Leena Salo vahvistaa tiimiä Interim Management -osaamisellaan. Salolla on takanaan pitkä ura CFO-tehtävissä – myös Interim-johtajana.

   Leena Salo rajaamaton

   StaffPoint Executive laajentaa Interim-palveluitaan

   Interim Management eli vuokrajohtajuuspalvelut ovat olleet maailmalla yleinen trendi jo pitkään. Nyt palvelun tarjoama lisäarvo on alkanut herättää kiinnostusta myös Suomessa. Muutoksen taustalla on talouskasvun hidastuminen ja yritysten tarve hyödyntää joustavasti ulkopuolisia osaajia konsultteina tai vuokrajohtajina.

   StaffPoint vastaa kysynnän kasvuun uudistamalla Executive-palveluvalikoimansa Interim-palveluita.

   Tiina Kansanen rajaamaton

   StaffPoint Executiven Tiina Kansanen: ”Toivon suorahakualalle enemmän avoimuutta ja läpinäkyvyyttä”

   Syyskuussa 2018 StaffPoint Executiven konsulttitiimiin liittyneelle Tiina Kansaselle työ StaffPointilla on tarjonnut uuden, kiehtovan näkökulman alaan, josta naiselle on kertynyt työkokemusta jo 20 vuoden ajalta.

   julkishallintojen johtaminen

   Uuden johtamisen kynnyksellä - julkishallinnon ja järjestöjen johtaminen nyt ja tulevaisuudessa

   Johtaja on jokaisen asiantuntija- tai toimihenkilötyötä tekevän henkilön kriittinen onnistumistekijä. Tämän takia jokaisella meistä on oikeus hyvään johtamispalveluun, joka on innostavasti suuntaavaa, positiivisesti uuteen haastavaa sekä onnistumisen mahdollistavaa.

   Case: Lääkäriliitto (komponentti)

   Case: Lääkäriliiton johtajarekrytointi

   Tilanteessa, jossa soveltuvat johtajakandidaatit ovat saman järjestön jäseniä ja alalla arvostettuja nimiä, on äärimmäisen tärkeää toteuttaa rekrytointi vahvalla ammattitaidolla.

   "StaffPoint Executive kirkasti meille parhaan toiminnanjohtajavalinnan huolellisella ja diplomaattisella työllä. Kokemus osoitti, että odotettuunkin lopputulokseen liittyy vaa’ankieliä", Lääkäriliiton hallituksen puheenjohtaja Marjo Parkkila-Harju kiittelee.

   StaffPoint Executive

   Pasi Honkalahti
   Pasi Honkalahti
   Director, StaffPoint Executive