Hyppää pääsisältöön
Avoimet työpaikat
MyStaff
Vaihda kieleksi:
EN
Etusivu
Työnhakijat & työntekijät
Työnantajat
Spring House
Konsernista
Henkilöstöratkaisut
Avaa pudotusvalikko
Henkilöstövuokraus
Rekrytointi
Hybridi- ja suorahaku
Strategiset HR-ratkaisut
Interim Management
Kansainväliset palvelut
Kesätyörekrytointi
Valmennukset ja konsultointi
Avaa pudotusvalikko
Ravintola-alan StaffAcademy
Spring Housen valmennukset
Toimialat
Avaa pudotusvalikko
Asiakaspalvelu ja contact center
Asiantuntijatyö
Toimistotyö
Hotelli ja ravintola
Data, IT ja digi
Johdon konsultointi
Julkishallinto
Kauppa
Kiinteistöhuolto
Logistiikka
Matkailu ja sesonki
Teollisuus
Referenssit
Ajankohtaista
Avaa pudotusvalikko
Blogit
Podcast
Uratarinat
Uutiset
Työelämäkyselyt
Ota yhteyttä
Avoimet työpaikat
MyStaff
Vaihda kieleksi:
EN
Vaihda kieleksi:
EN
Avoimet työpaikat
MyStaff
Työnantajat
Ajankohtaista
Pinnalla nyt
Uusimmat blogit, referenssit, uutiset ja uratarinat löydät kootusti tältä sivulta!
Painike linkin kopioimiseen
Uusimmat uutiset
Painike linkin kopioimiseen
Vieritä vasemmalle
Vieritä oikealle
Vieritä oikealle
Uutinen
StaffPointin henkilöstö valitsi joulun hyväntekeväisyyskohteeksi Suomen Punaisen Ristin joulukeräyksen
Uutinen
Essi Knuutila on nimitetty StaffPointin uudeksi markkinointi- ja viestintäjohtajaksi
Uutinen
Kysely: Interim Management -markkinat 2025
Interim
Executive
Uutinen
Horeca-asiakkaat arvostavat StaffPointin reagointikykyä ja luotettavuutta
Rekrytointi
Yhteistyö
Hotelli- ja ravintola
Uutinen
StaffPoint-konserni vahvistaa johtoryhmäänsä – uudeksi kaupalliseksi johtajaksi nimitetty Sara Toivakainen
Uutinen
Ensimmäinen IPS-valmennus NEET-nuorille käynnistyy Suomessa – uuden hankkeen tavoitteena on avata ovia työelämään ja opintoihin
Valmennus
Spring House
Uutinen
Kesätyö 2025 -kysely paljasti, mitä nuoret oikeasti odottavat työltä
Työ
Uutinen
Mitä jäi käteen kesätöistä?
Työ
Uutinen
Asiakkaat ovat puhuneet: suositteluennätys jo kolmatta vuotta putkeen
Uusimmat blogit
Painike linkin kopioimiseen
Vieritä vasemmalle
Vieritä oikealle
Vieritä oikealle
Blogi
Valmistaudumme PRO-gaalaan 2026 – ravintola-alan juhla tuo jälleen tekijät valokeilaan
Yhteistyö
Hotelli- ja ravintola
Blogi
StaffPoint löysi kilpailuedun uusiolaitteista yhteistyössä Advanian kanssa
Blogi
Kohti yhdenvertaisia rekrytointeja – romaninuorten urapolut vahvistuvat yhteistyön kautta
Blogi
Yhteistyössä kohti unelmia: Yritysten tuki mahdollistaa urheilijan unelmien tavoittelun
Spring House
Blogi
Yritysten on kriittistä omaksua AI/tekoäly liiketoiminnassaan
Suorahaku
Blogi
Edellisen suorituksen sijaan on keskityttävä tulevaan koitokseen
Blogi
Kuinka päätyä headhunterin haaviin: 10 vinkkiä hyvään LinkedIn-profiilin!
Rekrytointi
Blogi
Samaa työpaikkaa, eri tarinoita – suvaitsevaisuus on työelämän supervoima
Rekrytointi
Blogi
Amispäiväkirjat näyttää nuorten arjen ja käytännön osaamisen merkityksen
Koulutus
Työ
Uusimmat referenssit
Painike linkin kopioimiseen
Vieritä vasemmalle
Vieritä oikealle
Vieritä oikealle
Referenssi
Henkilökohtaista uratukea verkossa: ratkaisu kuntien ja alueiden työllisyystarpeisiin
Työllistävät valmennuspalvelut
Valmennus
Spring House
Referenssi
Kuntarahoituksen viestintä uudistui onnistuneesti Interim-johtajan avulla
Interim
Executive
Referenssi
Kasvua erikoiskauppaan: StaffPointin ketterä pop up -henkilöstökonseptiratkaisu
Henkilöstövuokraus
Kauppa
Referenssi
OnniBus/ Head of Network Planning
Suorahaku
Executive
Referenssi
Holiday Club luottaa StaffPointin osaamiseen
Rekrytointi
Hotelli- ja ravintola
Referenssi
JYET vei Elina Malkamäen uralla eteenpäin: "Oivalsin omat vahvuuteni johtajana"
Koulutus
Spring House
Referenssi
Kuusakoski Oy:n henkilöstölle vahva tuki muutostilanteessa
Muutosturva
Spring House
Referenssi
Hesburgerilta eväät hyvään johtajuuteen
Valmennus
Spring House
Referenssi
Monimuotoinen työelämä ravintola-alalla
Rekrytointi
Hotelli- ja ravintola
Uusimmat uratarinat
Painike linkin kopioimiseen
Vieritä vasemmalle
Vieritä oikealle
Vieritä oikealle
Uratarina
Kesätöissä elintarviketeollisuudessa
Teollisuus
Uratarina
Uratarina: Hennan sesonkityö Lapissa
Sesonki
Hotelli- ja ravintola
Uratarina
Uratarina: Keittiömestari Ilpon tarina inspiroi vaihtamaan maisemaa
Sesonki
Hotelli- ja ravintola
Uratarina
Alanvaihdolla uuteen työhön - StaffPoint Emman urapolulla
Henkilöstövuokraus
Teollisuus
Uratarina
Mian uratarina: Työtä ja osallisuutta täsmätyökykyisille
Yhteistyö
Hotelli- ja ravintola
Uratarina
Uratarina: Nooran ikimuistoinen sesonkityö Lapissa
Sesonki
Hotelli- ja ravintola
Uratarina
Uratarina: Anan matka Meksikosta Lappiin
Kansainvälisyys
Työ
Hotelli- ja ravintola
Uratarina
Irakista Espooseen – Bassman inspiroiva matka koulunkäynnin ohjaajaksi Suomessa
Kotoutumiskoulutus
Spring House
Uratarina
Vaihteleva ja monipuolinen työ Lapissa on vienyt mukanaan
Sesonki
Hotelli- ja ravintola
Uusimmat podcastit
Painike linkin kopioimiseen
Vieritä vasemmalle
Vieritä oikealle
Vieritä oikealle
Podcast
Haitalliset asenteet hidastavat romaninuorten työllistämistä – Miten niistä päästäisiin eroon?
Podcast
Suomi maailman paras maa – myös kv-osaajille?
Podcast
Raamittaako työelämä ajattelun?
Podcast
Estääkö ikäsyrjintä sopivimman työnhakijan palkkaamisen?
Podcast
Työllisyydenhoito sellaisena kuin sen pitäisi olla
Podcast
Hukkaako Suomi yli 50-vuotiaiden työhalut?
Podcast
Stressi – työelämän uuvuttaja vai mahdollistaja?
Podcast
Yhä useampi yli 50-vuotias tekee rohkeita uramuutoksia
Podcast
Z-sukupolvi pelkää työelämän stressiä