Siirry sisältöön

CBS – Cross-Border-Staffing

Osaavan henkilöstön puute tai tarvittavien osaajien suuri määrä kannustavat organisaatioita aktivoitumaan myös ulkomaalaisten osaajien työllistämisessä.

Ulkomaalaisten osaajien houkuttelu on Suomelle merkittävä työllistämiskeino maamme väestörakenteen kehityksen ja sen tuoman työvoimapulan vuoksi. Ulkomaalaiset osaajat tuovat työelämään uudenlaista osaamista. He kehittävät työyhteisöjä monimuotoisemmiksi ja -kulttuurisemmiksi.

CBS eli Cross-Border-Staffing tarkoittaa ulkomaalaisten osaajien työllistämistä asiakasorganisaatioihin vuokratyöntekijöinä. StaffPoint on CBS-prosessin tarjoajana paikallisesti kokenut toimija muun muassa Pohjois-Suomessa, erityisesti matkailu ja sesonki-, ravintola-, rakentamisen ja teollisuuden aloilla. Pelkästään matkailu- ja sesonkitoimialalla StaffPoint on työllistänyt osaajia 20 eri maasta.

Cross-Border-Staffing sisältää muutakin kuin osaajan työllistämisen vuokratyösuhteeseen. StaffPointin palvelu räätälöidään asiakkaalle aina ”avaimet käteen”. Palvelu voi sisältää lähdemaassa tehtäviä järjestelyjä ja perehdytystä, matkustus- ja majoitusratkaisuiden hoitamisen sekä kohdemaassa tehtävät lupavalmistelut, yhteistyössä Suomen viranomaisten kanssa. Palveluun voi sisällyttää myös suomen kielen koulutusta, yhteisöön verkostoivia palveluita sekä tukea päivittäisarkeen. StaffPoint-konserniin kuuluva Spring House on arvostettu maahanmuuttajien ja monikulttuurisuuden koulutuspalveluiden tarjoaja. Spring Housen täydentäessä palveluitamme voimme rakentaa CBS-palvelulle jatkumoa.

StaffPoint kehittää CBS-prosesseja asiakkaidensa tarpeita kuunnellen. Tavoitteena on tehdä ulkomaalaisen osaajan työllistäminen asiakasorganisaatiolle mahdollisimman onnistuneeksi, monistettavaksi ja skaalattavaksi HR-ratkaisuksi.

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Jos alla oleva lomake ei lataudu, paina näppäimistöstä F5-näppäintä tai päivitä selaimen näkymä.