Siirry sisältöön

Sesonkityöntekijöiden vuokraus

Toimialoja, joiden liiketoimintaa rytmittävät säännölliset, ennakoitavat sesongit, StaffPoint palvelee sesonkityöntekijöiden vuokrauksella. Sesongin mukaisia työntekijätarpeita on erityisesti ravintola-, hotelli-, matkailu- ja turismi- sekä muilla asiakaspalvelualoilla, kuten myös teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan toimialoilla.

Tarjoamme halutuille sesonkityöntekijöille muutakin kuin mielekkään, määräaikaisen työpaikan. Avustamme heitä tarvittaessa asumiseen ja liikkumiseen liittyvissä ratkaisuissa. Asiakasorganisaatio saa tilattua meiltä täysin ulkoistetun sesonkityöntekijöiden vuokrauspalvelun silloin, kun sen aika on.

Vuokratyöntekijän näkökulmasta sesonkitöistä voi rakentua mielenkiintoinen jatkumo. Halutuille ammattilaisille pystymme tarjoamaan asiakkaidemme sesonkien ehdoilla monipuolisen vuosittaisen työkalenterin.

Haluatko lisätietoa näistä asiantuntijapalveluista? Jätä yhteydenottopyyntö - kuulet meistä pian!

Ylimmän johdon avainhenkilöistä myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, asiakaspalvelun, IT:n ja digin asiantuntijoihin sekä kokonaisiin Call center -tiimeihin. StaffPoint konserni rekrytoi vuosittain satoja asiantuntijoita ja esimiehiä erilaisiin tehtäviin ympäri Suomen.