Siirry sisältöön

Spring House - tunnettu palveluntuottaja

StaffPoint-konserni pystyy tarjoamaan tuloksiin johtavaa palvelua myös työllistämis- ja urapalveluissa. Valmennusyhtiömme Spring House innostaa ja valmentaa työnhakijoita uusille urille – yhteistyössä StaffPointin rekrytoijien kanssa.

StaffPoint-konsernin valmennusyhtiö Spring House siivittää vuosittain useita tuhansia työnhakijoita työelämään ja urallaan eteenpäin. Toteutamme yhteistyössä työ- ja elinkeinohallinnon kanssa verkkoasioinnin ohjausta, työnhaku- ja uravalmennuksia, osaamisen ja ammattitaidon kartoituksia sekä ammatillista työvoimakoulutusta ja maahanmuuttajakoulutusta. Lisäksi olemme työllisyyden kuntakokeilujen kumppani. Toimimme valtakunnallisesti 15 ELY-keskuksen alueella.

Palveluidemme laatu syntyy näistä:

Yksilöllisyys: Palvelu toteutetaan yhdessä ja räätälöidysti juuri Sinun kanssasi.
Laajuus: Tunnemme avoimet työpaikat eri toimialoilla, myös korkeakoulutetuille tai haastavassa työmarkkina-asemassa oleville asiakkaille. Toimimme valtakunnallisesti.
Monipuolisuus: Tarjoamme laajan skaalan uramahdollisuudet: etsimme osaajia aina avainhenkilöiden headhuntingiin asti (StaffPoint Executive)
Kokemus: Vankka ja pitkä kokemus rekrytoinnista ja työnhausta
Tulokset: Olemme saavuttaneet erinomaisia tuloksia ja asiakastyytyväisyytemme on korkea. Olemme myös arvostettu ja yritysten menestystä konkreettisesti tukeva henkilöstövalmennuksen kumppani.
Vakuuttavuus: Työllistämme ja autamme työllistymään yli 30 000 henkilöä vuosittain.