Siirry sisältöön

Spring House Oy - merkittävää kasvua arjen muutoksilla

StaffPoint-konserniin kuuluvassa valmennustalo Spring House Oy:ssä unelmat muutetaan päättäväisesti tavoitteiksi ja toimintasuunnitelmiksi. Yhtiössä on nimensä mukaisesti aina kevät - uuden kasvun aika.

Spring Housen asiakkaita ovat työttömät työnhakijat, maahanmuuttajat, kuntoutujat, osatyökykyiset, ammatinvaihtajat, työttömyysuhan alla olevat, yritysten johto ja asiantuntijat. Toimintamme ydinajatuksena on auttaa asiakkaita oivaltamaan vahvuutensa työelämässä ja viemään ideat arjen työssä tapahtuviksi muutoksiksi. Päämäärää kuvaa slogan: Sinulla on yksi elämä - tee siitä arvokas.

Palvelemme joustavasti sekä julkista että yksityistä sektoria. Olemme toimineet palveluntuottajana Työ- ja elinkeinohallinnolle jo vuodesta 2003 sekä valmentaneet yritysten että julkisten organisaatioiden esimiehiä ja työyhteisöjä. Toimimme myös työeläke- ja vakuutusyhtiölle sekä Kelalle ammatillisen kuntoutuksen palveluntuottajana. Vuoden 2019 aikana olemme solmineet uusia kumppanuuksia: Invalidiliiton Sopivaa työtä kaikille – hanke ja Paralympiakomitean virallinen yhteistyökumppanuus.

Spring House on ansainnut lukuisina peräkkäisinä vuosina Kauppalehden menestyjä -sertifikaatin. Lisäksi yhtiöllä on Kauppalehden kasvaja -sertifikaatti sekä Suomen vahvimmat Platina -sertifikaatti. Nämä kertovat työllistämis-, ura- ja kasvupalveluiden kysynnän vakaasta kasvamisesta.

Vuonna 2002 perustettu Spring House liittyi osaksi konsernia vuonna 2012. Yhtiössä työskentelee noin 200 valmentamisen ammattilaista, ja yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli 9 miljoonaa euroa. Spring Housen ammattilaiset kohtaavat jopa 20 000 valmennettavaa vuosittain.

Spring Housen toimitusjohtaja on Minna Lindholm-Lähde.

KELA, Työeläke- ja vakuutusyhtiöt

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Jos alla oleva lomake ei lataudu, paina näppäimistöstä F5-näppäintä tai päivitä selaimen näkymä.