Hyppää pääsisältöön
Näin me teemme sen HoReCa-alalla

Näin me teemme sen HoReCa-alalla

HoReCa-ala elää ja hengittää aikatauluista, ammattitaidosta ja nopeista ratkaisuista.

Kun asiakas tekee tilauksen työntekijästä, hän ei tilaa pelkkää henkilöä – hän tilaa toimivan työvuoron, sujuvan palvelun ja mielenrauhan. Meillä tämä ei ole vain lupaus, vaan arkea.

Mitä nämä luvut oikeasti tarkoittavat?

96,3 % toimitusvarmuus tarkoittaa, että lähes jokaisessa toimeksiannossa tekijä on paikalla silloin kun pitää – oli kyse sitten kiireisestä lounasruuhkasta, illan à la carte -palvelusta tai yllätysjuhlien kattauksesta. 96,8 % asiakastyytyväisyys kertoo, että asiakkaamme eivät vain saa työntekijää – he saavat ammattitaitoisen työntekijän, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan ja oikealla asenteella.

Miten tähän päästään?

Esimerkiksi näillä: 50+ vuotisella rekrytointikokemuksella – valitsemme työntekijät, jotka osaavat hommansa ja viihtyvät työssään. myStaff - digitaalinen tilauskanava joka toimii tehokkaan resursoinnin työkaluna: se yhdistää vuokratyövuorot, vuokratyöntekijät ja asiakasyritykset 24/7. Pitkäaikaiset kumppanuudet – tunnemme asiakkaidemme toimintatavat ja tarpeet.

Miksi nämä luvut kiinnostavat myös sinua?

Koska HoReCa-ala ei anna toista mahdollisuutta. Jos asiakas saa huonoa palvelua tai ruoka myöhästyy, hän valitsee ensi kerralla toisen paikan. Meidän tehtävämme on varmistaa, että se paikka on sinun – ja että se on täynnä tyytyväisiä ihmisiä, niin asiakkaita kuin työntekijöitä.

Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaiden joukkoon? Ota yhteyttä.

Markko "Larry" Saukkonen

Markko Saukkonen

Toimialajohtaja, HoReCa

040 723 1212

[email protected]

Hotelli- ja ravintola
Leeni Kaskela

Leeni Kaskela

Toimialapäällikkö, HoReCa, Pirkanmaa, Kanta-Häme, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Varsinais-Suomi

045 636 6765

[email protected]

Varaa tapaaminen
Hotelli- ja ravintola
Mirkku Sironen

Mirkku Sironen

Toimialapäällikkö, HoReCa, Uusimaa

044 788 1777

[email protected]

Varaa tapaaminen
Hotelli- ja ravintola
Kimmo Tolppanen

Kimmo Tolppanen

Senior Key Account Manager, HoReCa, Uusimaa

040 568 0500

[email protected]

Varaa tapaaminen
Hotelli- ja ravintola
Anna Heikkinen

Anna Heikkinen

Senior Key Account Manager, HoReCa, Lappi

045 7881 6594

[email protected]

Hotelli- ja ravintola
Mikko Toivonen

Mikko Toivonen

Asiakkuuspäällikkö, HoReCa, Uusimaa

044 580 1302

[email protected]

Varaa tapaaminen
Hotelli- ja ravintola
Mikko Nieminen

Mikko Nieminen

Asiakkuuspäällikkö, HoReCa, Etelä-Savo, Keski-Suomi, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Kainuu, Satakunta

045 788 166 24

[email protected]

Varaa tapaaminen
Hotelli- ja ravintola
Hanna Korelin

Hanna Korelin

Asiakkuuspäällikkö, HoReCa, Päijät-Häme, Kymeenlaakso, Etelä-Karjala, PKS

044 420 4220

[email protected]

Varaa tapaaminen
Hotelli- ja ravintola
Kati Niiranen

Kati Niiranen

Asiakkuuspäällikkö, HoReCa, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pietarsaari, Rovaniemi

044 420 4438

[email protected]

Varaa tapaaminen
Hotelli- ja ravintola
Saija Myllykangas

Saija Myllykangas

Asiakkuuspäällikkö, HoReCa, Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi

+358449023585

[email protected]

Varaa tapaaminen
Hotelli- ja ravintola