Siirry sisältöön
uratarina souru
Takaisin

15 vuoden myyjäuralta eläkkeelle

artikkelit souru seija

Seija Souru työskenteli StaffPointin kautta 15 vuotta myyjänä laukkuliikkeessä Jyväskylässä. Työura päättyi syksyllä 2018 eläkekaffeille, joille tulivat Seijan lisäksi asiakkaamme Mini-Laukun yhteyshenkilö Pauliina Kolari ja StaffPointin Seijan yhteyshenkilöt Anu Ilvonen ja Niina Kämäräinen. Tässä oli hyvä pysähtyä hetkeksi muistelemaan nopeasti kuluneita 15 työvuotta.

Työt alkavat

Seija Souru aloitti StaffPointilla ja alueen suurimmassa alan erikoisliikkeessä Mini-Laukussa 25.3.2003. Tuohon aikaan yrityksellä oli Jyväskylässä kaksi myymälää, joista pienemmässä Seijan ensimmäinen vuoro oli. Uuden työntekijän otti vastaan Pauliina Kolari, joka ohjeisti Seijan työn alkuun. Seija kertoo muuten vielä muistavansa ensimmäisen asiakkaansakin, joka osti vyön.

Pitkän uran salaisuus

Seija Souru kertoo työssään parasta olleen asiakaspalvelu – kunkin asiakkaan palveleminen parhaalla mahdollisella tavalla. Kun jokainen kohdataan yksilönä, on liikkeelle muodostunut laaja kanta-asiakaskunta. Seija kertoo heidän olevan mukavia ja heitä on ollut miellyttävää palvella löytämällä ratkaisut kuhunkin tarpeeseen. Seija kertoo myös Mini-Laukulla olevan maine todella ystävällisen henkilökunnan liikkeenä.

Työpaikkana ja työyhteisönä Mini-Laukku on ollut hyvä, eikä ole koskaan harmittanut mennä töihin, tiivistää Seija jatkaen viihtyneensä työssään loistavasti. Työyhteisössä on erilaisia ihmisiä, mutta kaikkien kanssa on tultu toimeen. Avoimuus työpaikalla on tärkeää ja Seija kertoo tämän olleen arkea Mini-Laukussa, jossa asiat keskustellaan ja puhutaan hyvässä hengessä. Seija mainitsee erikseen työntekijöiden huomioimisesta saamansa räätälöidyn läksiäislahjan. Lahjamatkalle aurinkorannikolle pääsee kätevästi suorilla lennoilla Jyväskylästä.

15 vuotta StaffPointilla – miten meni?

Yhteistyö on sujunut hyvin, toteaa Seija. Asiointi on ollut mutkatonta ja ystävällistä. Erityisesti Jyväskylän toimiston yhteyshenkilöt ja palkanlaskennan Erja Turusta saavat paljon kiitosta. Seija on muuten oppinut tuntemaan hyvin toimihenkilömmekin tässä vuosien varrella. Asioinnin helppouden lisäksi Seija nostaa tärkeäksi asiaksi sen, että hänet sitoutettiin työhön jo varhaisessa vaiheessa vakituisella työsopimuksella.

Kiitokset Mini-Laukulta ja StaffPointilta

Pauliina Kolari kehuu varauksetta Seijan olevan ykkösluokkaa ja oli mahtavaa, että Seija tuli töihin juuri Mini-Laukkuun. Toki hän ollut ykkönen myös myynnissä! Seija on ollut kaikki nämä vuodet joustava, hyväntuulinen ja positiivinen – yhteistyö on ollut sujuvaa. Hän ottaa asiakkaat erittäin hyvin huomioon. Mini-Laukussa ollaan kiitollisia näistä vuosista!

Pauliina on ollut myös StaffPointiin erittäin tyytyväinen ja yhteistyö on sujunut vuosien varrella mutkattomasti. Vuosien varrella tullut paljon uudistuksia, mm. työvuorojen kirjauksiin käytetyt tuntilaput jätettiin muutama vuosi sitten pois ja siirryttiin sähköiseen järjestelmään, mutta tämäkin muutos sujui hienosti.

Niina Kämäräinen StaffPointin Jyväskylän toimistolta on tehnyt yhteistyötä Seijan kanssa vuosia ja kertoo Seijalla olevan korkea työmotivaatio. Hän on ollut tunnollinen työntekijä ja huippuluokkaa asiakaspalvelussa! ”Kiitos yhteisistä vuosista ja mukavia eläkepäiviä, Seija!” toivottaa Niina koko Jyväskylän toimiston puolesta.

Suunnitelmia eläkepäiville

Kysyimme Seijalta eläkepäivien suunnitelmista. Ensimmäinen aamu kuulemma alkaa miettimällä mitä pakkaa mukaan reissuun. Ensimmäinen matkakohde on Minsk Valko-Venäjällä. Myös siivota täytyy ja kukkia kastella. Mukavia suunnitelmia, vai mitä?

Kiitos vielä Seija hienosta urasta StaffPointilla!