Siirry sisältöön
töissä roope2
Takaisin

Espanjasta Suomeen, myyjästä esihenkilöksi

Roope Ritala kannustaa kokeilemaan myyntityötä rohkeasti

StaffPointin myyntitiimi vahvistui jälleen, tällä kertaa kolmen henkilön voimin. Nyt Telian kuluttajamyynnissä työskentelevä valmentava esihenkilö Roope Ritala jakaa kokemuksensa, kuinka rekrytointi, työpaikka ja myyntityö voivat yllättää – positiivisesti.

Espanjasta Suomeen ja valmentajasta esihenkilöksi

Roope Ritala ei uusia kokemuksia kaihda. Miehen tie vei reilun kahden Espanjassa vietetyn vuoden jälkeen takaisin Lahteen StaffPointin Telia-tiimin esimieheksi.
– Aiemmin työskentelin Telialla myyjänä, sitten myyntivalmentajana ja nyt, vuodesta 2020 lukien, myyntitiimin esihenkilönä. Taustaltani olen kolmoistutkinnon suorittanut merkonomi. Aiemmin myin ovelta ovella kattohuollon ratkaisuja, josta sain karismaa sekä kannukset myyntialalle. Olen tykännyt Teliasta ja työstäni alusta asti. Joustoa riittää, vastuuta ja vapautta annetaan, ja asiat hoituvat mallikkaasti myös StaffPointin kanssa, Roope kertoo.

Roopelle myynti on joukkue- ja fiilislaji, ja hänestä tuntuu siltä, että sitä voisi jatkaa vaikka eläkeikään asti. Sporttisena, kuntosalia, salibandya ja jalkapalloa harrastavana kaverina Roope tahtoo olla paras versio itsestään. Hän mainitsee, että urheilun näkyminen esimerkiksi Telian kumppanuuksissa on kannustavaa.
– Myynti on jatkuvaa uuden oppimista, jossa pääsee haastamaan itseään ja kehittymään. Parasta työssäni on sosiaalisuus ja ihmisläheisyys. Telialla ja StaffPointilla vallitsee vahva me-henki, joten yhteisössämme on voimaa. Asioista puhutaan suoraan ja välittävästi, mihin pyrin myös omassa tehtävässäni esihenkilönä. Työpäivän jälkeen minulle on tärkeää se, että pääsen nollaamaan ajatukset pitämällä itseni kovassa kunnossa, Roope jatkaa.

Myyntityöstä kiinnostuneita Roope rohkaisee käärimään hihat ja laittamaan haun päälle.
– Jos olet sosiaalinen ja tykkäät kohdata ihmisiä, pärjäät kyllä. Me Telia-tiimissä huolehdimme siitä, että sinulla on parhaat lähtökohdat menestyä ja kokea työn iloa. Uskon, että yllätyt laillani positiivisesti, Roope lupaa.

Kiitos Roope, että kerroit meille tarinasi! Tsemppiä!

Kiinnostuitko myyntityöstä Telia-tiimissä? Tutustu lisää: