Siirry sisältöön
palat loksahtavat
Takaisin

Sirpan työura StaffPointilla on kestänyt jo 23 vuotta – ”Täällä on annettu mahdollisuus kehittyä”

Sirpa Ruhanen tuli töihin StaffPointille vuonna 1996, 23 vuotta sitten. Vuosien varrella hän on nähnyt StaffPointin kasvavan merkittäväksi HR-taloksi.

Sirpa Ruhanen tuli töihin StaffPointille vuonna 1996, 23 vuotta sitten. Sirpa oli aikanaan StaffPointin Tampereen toimiston kolmas työntekijä. Sointu Tuiskunen oli perustanut toimiston Tampereelle ja tarvitsi sinne uusia työntekijöitä. Yrityksen perustaja Pertti Kuismanen haastatteli Sirpan ja hänet valittiin tehtävään. Ja tällä tiellä hän on edelleen.

”Päädyin StaffPointille töihin siskoni ja Sointun kautta. Sointu oli vinkannut, että tänne toimistolle tarvitaan työntekijää. StaffPointin nimi oli tuolloin Ravintolaextra. Eli sattumien kautta olen päätynyt tänne töihin. Itse asiassa, en edes tiennyt toimialasta mitään ennen kuin päädyin tänne töihin.”

Myöhemmin tie on vienyt Account Managerin tehtävien kautta työsuhdeasioiden pariin ja sitä kautta huhtikuussa 2018 StaffPointin HR-Centeriin. Voisikin sanoa, että Sirpa on tehnyt StaffPointilla ihan kaikkea.

”Jokainen työtehtävä on antanut valtavan hyvän perspektiivin nykyiseen työhöni. Kun on tehnyt monia eri töitä, pystyy ymmärtämään monien eri tahojen summan.”

StaffPointilla työskentely on huikea mahdollisuus!

Erityisen iloinen hän on siirtymisestään HR-asiantuntijan töihin vuonna 2017. Nykyisessä työssä hän kokee olevansa parhaimmillaan ja pystyy hyödyntämään laajaa ammattitaitoaan.

”Vuonna 1996 henkilöstön vuokrausalalla oli vielä huono maine, ehkä syystäkin. Vuosien varrella prosessit ovat kuitenkin kehittyneet ja ala on kehittynyt työntekijälähtöiseksi. HR-ala kulkee jatkuvasti eteenpäin.”

”Työkavereita ei voi kehua liikaa. Parasta tässä työssä ovat tiimi sekä hyvät toimintatavat ja toimivat työvälineet. Saan tehdä työtä, jossa oikeasti viihdyn ja josta pidän. StaffPointilla annetaan mahdollisuus kehittyä työelämässä. Se, jos mikä on arvokasta jokaiselle.”

Yhdestä asiasta hän on varma: jokaiseen mahdollisuuteen kannattaa todella tarrautua. Sitä ei koskaan tiedä, mihin se vie.

”Täällä työskentely on huikea mahdollisuus. En todellakaan silloin vuonna 1996 ymmärtänyt, mihin tulin ja kuinka pitkän uran saan tehdä täällä.”

Hän lähettää terveiset oman Tampereen toimiston työntekijöille.

”Tampereen toimistolla on ollut hyvä yhteishenki ja työilmapiiri. Tänne on aina kiva tulla töihin.”

Hänen mielestä StaffPointin työntekijöillä on asenne kunnossa.

”StaffPoint on luotettava työnantaja, joka aidosti ja oikeasti välittää työntekijöistään.”

Kuva Sirpa neliö