Siirry sisältöön
Takaisin

Keikkatöitä ja kehittämistä

Katariina Ristilä neliö-1021x1024
Katariina Ristilä aloitti meillä Jyväskylän alueella toukokuussa 2014 S-ryhmälle keikkailevana kaupan työntekijänä. Katariinalle keikkatyöt sopivat hyvin alusta alkaen talvikaudella opettajaopintojen ohessa. Kesälomien ajaksi hän siirtyi vanhana S-ryhmän työntekijänä Keskimaan listoille, mutta palasi aina määräaikaisuuden päätyttyä takaisin töihin meille.

Katariina on toiminut vuoden 2014 syksystä alkaen keikkatyön lisäksi kassakouluttajanamme Keskimaan suuntaan. Muun työn ohessa Katariina laati asianmukaisen perehdytysmateriaalin ja kouluttajan avuksi tarkistuslistan. Näistä hän on jo ehtinyt vuosien kuluessa tehdä päivitettyjä versioitakin auttaen eteenpäin myös uusia kouluttajia. Katariinan ansiosta Keskimaalle menevät työntekijämme saavat käytännönläheistä perehdytystä ja tukea, jota samaa työtä tehnyt ammattilainen pystyy antamaan. Perehdytyskäytäntömme tukee niin alalle tulevia uusia tekijöitä kuin tilaavia toimipisteitä näiden saadessa vuoroon syvemmin perehdytetyn työntekijän.

Vaikka Katariina ei enää ehdi tehdä kovin paljoa työtunteja kauttamme opiskelujen edetessä, keikkailee hän silti vielä ehtiessään.

Kiitos Katariina, olet esimerkillinen työntekijä! Tekemälläsi työllä ja ammattitaidollasi olet omalta osaltasi vahvistanut merkittävästi Keskimaan ja StaffPointin yhteistyötä auttaen samalla kaupan alan töihin tulevia uusia työntekijöitämme!

Katariina Ristilän uratarinan kertoivat Jyväskylän toimiston kaupan toimialan Niina Kämäräinen ja Terhi Laitinen.