Siirry sisältöön
Otsikkokuva Minna Arneal
Takaisin

Muutos tuo mahdollisuuksia – Minna Arnealin urapolku palvelukoordinaattorista toimialajohtajaksi

StaffPoint Professionalsin toimialajohtaja Minna Arneal on työskennellyt StaffPointilla vuodesta 2005. Vuosien aikana StaffPoint konsernina on muuttunut paljon, mutta Minnan kohdalla muutos on myös aina tuonut mukanaan mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

Minna Arneal aloitti työnsä vuonna 2005 StaffPointilla aluksi palvelukoordinaattorina, jonka jälkeen hän eteni nopeasti henkilöstöpäälliköksi, palvelupäälliköksi, aluepäälliköksi ja kaupan toimialan päälliköksi. Tällä hetkellä hän vastaa StaffPointin Professionals-toimialasta.

Minna on työntänyt StaffPoint-uransa aikana lusikkansa moneen soppaan. Hän on ollut osa useampia toimialoja, tiimejä ja projekteja, joten hänelle on kertynyt laaja-alainen tuntemus StaffPointista organisaationa. Näiden vuosien aikana Minna on myös saanut työskennellä monenlaisten ihmisten kanssa ja päässyt kasvattamaan laajan verkoston ympärilleen. Parasta hänen mielestään StaffPointilla onkin juuri ihmiset ja aito yhteistyö niin talon sisällä kuin asiakkuuksissakin.

Minnan mielestä työskentely StaffPointilla on antoisaa, sillä työ mahdollistaa ihmisten auttamisen.

’’Koska yhdistämme työn ja oikeat osaajat, pääsemme auttamaan sekä asiakasta että kandidaattia. Työnhakijan auttaminen on erityisen palkitsevaa, sillä samalla pääsee näkemään myös heidän ammatillisen kasvamisen ja urakehityksen’’, summaa Minna työnsä antamaa merkityksellisyyden tunnetta.

Arneal Minna
Kuvassa StaffPoint Professionalsin toimialajohtaja Minna Arneal.

Muutokset tuovat mahdollisuuksia

Minna Arnealin uran aikana StaffPointilla on tapahtunut paljon muutoksia. Muutokset ovat kuitenkin ainakin hänen kohdalla avanneet mielenkiintoisia mahdollisuuksia edetä uralla.

’’Kun vuonna 2005 aloitin, StaffPoint oli ihan erilainen kuin mitä se on nyt. Mutta vaikka aina sanotaan, että muutos on mahdollisuus, niin minulle se on aidosti ollut sitä. Aina kun on tullut isompia organisaatiomuutoksia tai joku työntekijä on lähtenyt, niin ne ovat ainakin minulle olleet mahdollisuuksia ottaa suurempaa vastuuta tai jotakin muuta uutta tekemistä’’, kertoo Minna omasta urapolustaan StaffPointilla.

Osaan tehtävistä Minnaa on pyydetty suoraan, mutta kaikki uudet uramahdollisuudet eivät ole kuitenkaan tippuneet suoraan syliin, vaan osan perään hän on myös itse proaktiivisesti kysellyt ja keskustellut eri mahdollisuuksista esihenkilöidensä kanssa. Minna kannustaakin myös muita olemaan itse aktiivisia ja pyrkimään edistämään omaa etenemistä myös organisaation sisällä.

’’StaffPoint on organisaationa hyvin matala, eli etenemismahdollisuudet ovat loistavat. Kannattaa ehdottomasti kokeilla muutakin, kuin sitä tehtävää mihin on alun perin palkattu. Jos jokin toinen tehtävä organisaation sisällä tuntuu kiinnostavalta, kannattaa keskustella esihenkilön kanssa, mitä tehtävässä vaaditaan ja voisiko se mahdollisesti olla sinua varten. StaffPointilla kyllä kannustetaan etenemiseen ja sisäiseen urakehitykseen!’’

Kiitos Minna tarinasi jakamisesta ja palveluvuosistasi!

Lue lisää uratarinoitamme

siivous-geneerinen
Uratarinoitamme
19.5.2023 - Suvi Salo

Sofkan ja Annen siivoustyön uratarinat

Siivoustyö tarjoaa monipuolisia ja joustavia työllistymismahdollisuuksia erilaisiin elämäntilanteisiin. Sofka ja Anne kertovat omista siivousalankokemuksistaan

Lue lisää
Yassin_Teemu
Uratarinoitamme
17.8.2022 - Susanna Haapasalmi

Stockmannin työn osaajat

Stockmannin jakelukeskuksen ja tavaratalon työntekijöiden uratarinat, kuinka modernissa työelämässä monipuoliset työtehtävät ovat aiempaa merkityksellisempiä

Lue lisää