Siirry sisältöön
palkka, palkanlasku, laskea
Takaisin

Palvelu pelaa palkkahallinnossamme

Erja Hvitfelt aloitti StaffPointin vuokratyöntekijöiden palkanlaskijana Turussa 23.5.2005. Hän on tunnettu ammattitaitoisesta ja sydämellisestä työotteesta, jota värittää mahtava huumorintaju.

”Olipa työasiana ikävä tai tosi haastava tilanne, Erjan puoleen on ollut helppo kääntyä. Asiat ratkeavat aina, ja kaiken kukkuraksi jää hyvämieli, kun Erjan kanssa on saanut heittää hieman huulta”, kommentoi StaffPointin avainasiakkuuspäällikkö Anu Ilvonen Jyväskylästä.

Erja on ennen StaffPointille tuloaan toiminut toimistotyössä esimerkiksi ostoreskontran hoitajana. Hän olikin jäämässä työttömäksi edellisestä paikasta ja tuttava oli huomannut, että StaffPoint hakee ostoreskontran hoitajaa. Erja soitteli työpaikan perään hakua hoitaneelle konsultille ja sai kuulla, että paikka oli jo täytetty. Samassa puhelussa selvisi kuitenkin, että StaffPoint hakee myös palkanlaskijaa. Erjalla ei ollut ennestään kokemusta palkanlaskijan työstä, mutta se ei kuulemma ollut este. Hän haki paikkaa ja pääsi haastatteluun. Viikon päästä haastattelusta hän saikin jo kuulla, että paikka oli hänen.
erjankuva kasiteltyuusi

Siitä asti Erja on työskennellyt StaffPointilla palkanlaskijana. Työssään hän on käsitellyt palvelutiimin, pääsääntöisesti kaupan ja hotelli- ja ravintola-alojen, alaisuudessa työskentelevien vuokratyöntekijöiden palkkoja. Erjan mielestä paras palkka hänen työstään on vuokratyöntekijöiltä sekä kollegoilta ja muilta työkavereilta saatu hyvä palaute.

Erja haluaa lähettää kiitokset kaikille kollegoille palkkahallinnossa. Hän kokee saaneensa apua ja tukea aina tarvittaessa. Asiat ovat hoituneet hyvässä hengessä.

”Meillä on kauttaaltaan ammattitaitoista väkeä töissä. Yhteistyö kaikkien toimistojen kesken on sujunut aina hyvin”, Erja kertoo.

Hän haluaa muistuttaa vuokratyöntekijöitämme siitä, että kaikissa tapauksissa saa ottaa yhteyttä. Aina voi ja pitää ottaa yhteyttä, jos jokin on epäselvää. Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan ja kaikkiin kysymyksiin vastataan.

Kiitos Erja tähän astisesta yhteistyöstä! Aurinkoinen palveluasenteesi kuuluu lankojenkin päähän!