Siirry sisältöön
mijas_b2b-tarina
Takaisin

Aurinkorannikon StaffPointilla uramahdollisuudet ovat rajattomat | StaffPoint S.L.U

Aurinkorannikon StaffPoint on loistava paikka kehittää osaamistaan ja edetä omalla urallaan uusia polkuja pitkin; eteenpäin tai sivusuunnassa.

Meillä tarjotaan mahdollisuuksia esimerkiksi kehittää osaamista oppisopimuskoulutuksella, toisessa tiimissä tai siirtymällä vaativimpiin tehtäviin osaamisen kasvaessa.

Monet työntekijämme ovat aloittaneet asiakaspalvelutehtävistä ja päätyneet osaamisen kehityttyä esimerkiksi rinnakkaiseen tiimiin laajentamaan osaamistaan, valmentajaksi tai esimerkiksi esimiestehtäviin. Meillä katsotaan kokemusta ja koulutustaustaa enemmän oikeaa osaamista ja halukkuutta kehittyä tehtävässä.

Tänä vuonna teemanamme onkin ollut ”Tulevaisuuden rakentaja”. Tämä termi merkitsee meille niin StaffPointin Espanjan yksikön tulevaisuuden rakentamista ja kehittämistä, kuin myös sitä, että jokainen työntekijä saa mahdollisuuden rakentaa omaa tulevaisuuttaan meillä StaffPointilla.

Eteenpäin uusilla urapoluilla

B2B urapolku

Yritysasiakaspalvelun valmentaja Niko pääsi rakentamaan omaa tulevaisuuden uraansa StaffPointilla viime keväänä, kun meillä aukesi paikka yritysasiakaspalvelun tiiminvetäjänä.

Kyseisessä tiimissä koettiin tuolloin lukuisia urakehitysmahdollisuuksia. Aiempi tiiminvetäjä Heikki siirtyi yritysasiakaspalvelun tiiminvetäjän tehtävästä StaffPoint SLU:n myyntijohtaksi Suomeen. Näin Nikolle aukesi oiva tilaisuus siirtyä valmentajan roolista vetämään tiimiä esimiehenä.

Myös yritysasiakaspalvelussa työskentelevä Henri sai mahdollisuuden siirtyä valmentajan rooliin Nikon siirryttyä tiimiesimieheksi. Nämä uratarinat ovat meillä melko yleisiä. Meillä ei tarvitse jumiutua yhteen ja samaan tehtävään vuosiksi, vaan mahdollisuuksia on monia!

Meillä työskentelyn monet mahdollisuudet

Aurinkorannikon StaffPoint tarjoaa Suomesta muuttaville vakaan ja turvallisen pohjan mihin saapua ja aloittaa elämä Espanjassa. Meillä pääsee kehittämään osaamista, rakentamaan uraa ja tulevaisuutta Espanjassa. Meillä koeajat ovat tavallista lyhyemmät, vain muutamia kuukausia ja kaikille tänne saapuville tehdään toistaiseksi voimassa oleva eli niin sanottu vakituinen työsopimus.

Me pystymme tarjoamaan tänne tuleville uramahdollisuuksia, koulutusta, elämyksiä, kokemuksia, uusia kavereita ja mahdollisuuden elää Espanjassa.

Tule sinäkin kokeilemaan mihin siipesi vievät ja katso alta avoimet työpaikkamme!

avoimet työpaikat cta-kuva

Ps. Seuraatko meitä jo somessa?

Instagram
Facebook