Siirry sisältöön
Takaisin

Ravintola-alan moniosaaja Kirsi Raukunen

Kirsi-Raukusen-tarinakuva2-1024x560
__Pitkäaikainen turkulainen työntekijämme Kirsi Raukunen palkittiin asiakasyrityksessämme esimerkillisestä asenteesta, joustamisesta ja monipuolisesta ammattitaidostaan. __

Kirsi Raukunen on koulutukseltaan tarjoilija, kokki, baarimestari sekä hotelli- ja ravintolan esimies. Kirsillä on monipuolinen yli 20-vuotinen kokemus ravintola-alalta niin suurtalouspuolelta, liikennemyymälöistä, kuin à la Carte- ja tilausravintoloistakin. Kirsi on työskennellyt kauttamme usean vuoden ajan eri asiakasyrityksissämme sali- ja keittiöpuolen työtehtävissä sekä lisäksi keikkaillut kaupan alalla. Ensimmäiset vuorot StaffPointille Kirsi teki jo 1997, aktiivisemmin hän on työskennellyt viimeiset pari vuotta.

Kirsi kertoo pitävänsä työskentelystä StaffPointilla. Parasta työntekijänäkökulmasta on työn vaihtelevuus ja monipuolisuus. On mahdollista työskennellä ja hyödyntää omaa osaamistaan erityyppisissä tehtävissä ja paikoissa – aina hienoista Linnan juhlista arkiseen aherrukseen varusmiesten muonituksessa.

Loppuvuonna 2016 asiakasyrityksemme Radisson Blu Marina Palace palkitsi Kirsin ansioituneesta työstä henkilöstönsä jokavuotisessa glögitilaisuudessa. Marinassa Kirsi on työskennellyt hotellin aamiaisosastolla mm. aamiaistarjoilijana, -kokkina, saliapulaisena ja bankettitarjoilijana Meeting and Events-osastolla sekä keittiöapulaisena ja kokkina à la Carte –ravintola Grill Itissä.

Kirsi on välillä liiankin vaatimaton ammatillisista saavutuksistaan ja osaamisestaan. Asiakkaan edustajat, Aamiais- ja Meetings&Events-ravintoloiden ravintolapäälliköt Sanna Forsman (vanhempainvapaalla) sekä Anette Rautio kuvailevat Kirsiä seuraavin sanoin: ”Kirsillä on vankkumaton asenne työhön, hän tekee töitä aina täydellä sydämellä. Hänellä on aito halu onnistua työssään! Kirsi on joustava, tarvittaessa hän hyppää osastolta ja roolista toiseen sekä tekee pidempää päivää.”

Palkinnoksi hienosti suoritetusta työstä Kirsi sai julkisen kiitoksen ja arvostuksen lisäksi lahjakortin Radisson Blu Marian Palacen aamiaisbuffaan koko perheelleen. Kirsi on todella otettu Radisson Blu Marina Palacesta saamastaan tunnustuksesta: *”Kyllähän oli tosi ihanaa saada tunnustusta omasta työstään, mahtava juttu! Ja kun olimme perheen kanssa nauttimassa aamiaista, muistivat kokit meitä vielä herkullisella jälkkäriannoksella.” *

Kiitos Kirsi ja toivomme paljon lisää monipuolisia sekä mukavia työhetkiä asiakasyrityksissämme!