Siirry sisältöön
uratarina 040918
Takaisin

Työtä tehden ammattilaiseksi

Uratarinaansa kertoo tällä kertaa Ida Majurinen. Ida tuli palvelukseemme kirjoitettuaan ylioppilaaksi vuonna 2015. Koska hänellä oli jo yksi osa-aikainen työ, oli tärkeää, että toinen työpaikka on myös osa-aikainen ja työvuorojen valitseminen joustavaa. Myös nopea työllistyminen oli Idalle tärkeää.

Paikkakunta vaihtuu, työ säilyy

Ura alkoi Oulussa pienissä lähimyymälöissä kassamyyjänä. Samaan aikaan hän teki myös osa-aikaisia baarimestarin töitä. Työt StaffPointilla sujuivat mainiosti ja jatkuivat, vaikka Ida muutti jo seuraavana vuonna Jyväskylään. Uudessa kotikaupungissaan hän sai kassakoulutuksen S-ryhmässä työskentelyä varten. Ensimmäinen työvuosi sujui kaupan töissä keikkaillen – 2017 Ida aloitti osa-aikaisesti myös S-ryhmän kassakouluttajana.

StaffPoint työnantajana

Idalla on nyt jo useamman vuoden työkokemus meillä työskentelystä. Työnantajan vahvuutena hän näkee StaffPointin suuren koon; se tuo varmuutta saada työvuoroja ja työnantajavelvoitteiden hoitamiseen luotettavuutta – myös asuinpaikkakunnan vaihtuessa. Ja työtuntejakin on tarjolla sopivasti. Ida nostaa esiin myös palvelukeskusta, jonka henkilökunta on tukenut häntä monissa erilaisissa kysymyksissä; palvelukeskus on auki aamuvarhaisesta pitkälle iltaan ja aina ajantasalla kaikista pienimmistäkin yksityiskohdista.

Ida kertoo saavansa StaffPointilta juuri sopivasti työvuoroja eri toimipaikoista; hän valitsee itse missä kunkin työvuoron tekee ja omilla valinnoilla vuoroihin saa myös vaihtelevuutta. Vapaus valita omat työvuoronsa onkin työssä parasta. Samalla vapaapäivätkin osuvat toivottuihin päiviin.

Osaamisen kasvaessa työtä tehden myös etenemismahdollisuudet ovat olleet hyvät ja työn vastuullisuus kasvanut koko ajan. Kassakouluttajan rooli on hänelle myös juuri se oma juttu. Hänestä on kiva olla esikuvana ja opastaa alalle tulevia uusia tekijöitä asiakaspalveluun.

Terveisiä uudelta somelähettiläältä

Ida toimii jatkossa Palvelutiimin somelähettiläänä ja julkaisee ajankohtaisia asioita ja kuvia säännöllisesti somekanavissa Facebookissa ja Instagramissa.

Mutta Ida, onko sinulla jo nyt jotain jaettavaa? ”Haluaisin antaa kiitokset Laitisen Terhille (Jyväskylän kaupan tiimi). Olen ollut hänen kanssaan aina samalla aaltopituudella. Terhin kanssa on ollut aina helppo hoitaa asioita eteenpäin järjestelmällisesti ja selkeästi. Jatketaan samaan malliin!” tiivistää Ida Majurinen ja jatkaa, että hänenkin tekemänsä StaffPointin kaupan alan osa-aikaiset työt sopivat hyvin esimerkiksi opiskelijoille. Hakeminen on helppoa!