Siirry sisältöön
etusivuteam1
Takaisin

Mahdollisuus tehdä vaikuttavaa työtä inspiroi - työn merkityksellisyys antaa lisävirtaa työpäivään

Spring Housen asiakkuuspäällikkö Julia Brunila aloitti työssään maaliskuussa 2018. Hän vastaa työssään kuuden eri ELY-keskusalueen palveluista.

Julia Brunila aloitti asiakkuuspäällikkönä maaliskuussa 2018 Spring Housella. Hän vastaa työssään kuuden eri ELY-keskusalueen palveluista ja toimii samalla esimiehenä.

” Päädyin töihin Spring Houselle monen mutkan kautta. Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri ja valmistumisen jälkeen lähdin töihin teknologia-alalle. Töiden ohessa opiskelin elämäntaidonvalmentajaksi, sillä minulla on aina ollut palo auttaa ihmisiä näkemään heidän oma potentiaalinsa. Minua inspiroi se, kun kollegani tai tiimiläiseni onnistuu työssään.”

uratarinajuliabrunila

Kuluneiden kuukausien aikana on päässyt oppimaan paljon. Mahdollisuus tehdä vaikuttavaa työtä ajaa eteenpäin kohti uusia haasteita.

”Olen oppinut tästä todella paljon. Vastaan työssäni myynnistä ja samalla olen esimies kymmenelle ihmisille. ” Esimiehenä minua motivoi eniten se, kun ihmiset onnistuvat omassa työssään! Parasta on, kun valmentaja soittaa valmennuksen päätteeksi ja kertoo, että saimme erinomaiset palautteet valmennuksesta. Valmentaja sai erityistä kiitosta hyvästä valmennuksesta.”

Työhön astuminen maaliskuussa oli hieno mahdollisuus ja luonnollisesti alku jännitti.

” Alku oli haastavaa, mutta pääsin nopeasti sisään töihin. ”

Työyhteisön ketteryys ja työn merkityksellisyys saa Brunilalta kiitosta.

” Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä ja se inspiroi minua. Sanonkin usein, että työn merkityksellisyys saa minut nousemaan aamuisin sängystä, vaikka olisi huonokin päivä. Työyhteisömme on myös dynaaminen ja ketterä, siitä olen tykännyt tosi paljon. ”

Kiitokset hän lähettää kaikille työkavereille ja tiimin jäsenille.

”Tiimiläiseni ovat todellisia asiantuntijoita työssään ja olen heistä niin ylpeä. Minulla on huippukollegoja, joilta pääsen oppimaan joka päivä. On ihanaa, että on työyhteisö missä myös nauretaan paljon ja kannustetaan toisia. Kollegoiden tsempit saavat hymyn huulille päivittäin ja haluan itsekin olla kollega, joka tsemppaa muita eteenpäin.”