Siirry sisältöön

Täyden palvelun henkilöstöpalveluyrityksenä tunnemme HR:n organisoinnin ja elinkaaren haasteet perin pohjin. Meillä työskentelee laaja joukko HR-ammattilaisia varmistamassa, että StaffPoint suurena työnantajana rakentaa hyvää ja vastuullista työelämää. Samalla HR:n syvällisellä kokemuksella rekrytoimme HR-osaajia myös asiakasyrityksillemme. Nämä asiantuntijat ja erityisasiantuntijat voivat työllistyä joko vuokratyösuhteeseen, interim- tai in-house-konsulteiksi tai asiakkaan omaan palvelukseen.

StaffPoint on vahva ja tunnettu toimija myös asiantuntijatason rekrytoinneissa. Hoidamme jatkuvasti asiakkaidemme HR-asiantuntijoiden rekrytointeja niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Parhaimmillaan olemme kokonaisvaltainen rekrytointikumppani, jonka osaaminen ja verkostot mahdollistavat useiden samanaikaisten rekrytointien toteuttamisen eri tehtäviin, eri toimialoille. Tästä syntyy asiakkaalle merkittävä aika- ja usein myös kustannushyöty.

Rekrytoimiamme nimikkeitä HR ja hallinto -toimialalla ovat esimerkiksi HR-assistentti, johdon assistentti/johdon sihteeri, HR-/HRD-asiantuntija ja henkilöstöpäällikkö. Avullamme löytyvät myös EHS Managerit, rekrytointiasiantuntijat ja Talent Acquisition Specialistit.

94,3 %

Asiakkaistamme suosittelee

KOKEMUS

Vahvuutemme

200+

Avoimia tehtäviä vuosittain