Siirry sisältöön

Kesätyöntekijärekrytoinnit

Kesäkaudella moni organisaatio työllistää kesätyöntekijöitä vakituisen henkilöstönsä lomista tai kesäsesongin muista tarpeista johtuen. Kesätyöntekijöiden työllistäminen on myös sosiaalisesti vastuullista liiketoimintaa. Työuraansa aloittelevat nuoret tarvitsevat työkokemusta – kesätyö on hyvä tilaisuus.

StaffPoint tarjoaa osaamisensa ja verkostonsa kesätyöntekijöiden löytämiseen. Kesätyöntekijärekrytoinnin palvelun tavoitteena on, että asiakasorganisaatiolta itseltään kuluu prosessiin mahdollisimman vähän aikaa ja huomiota. Se on pois ydinliiketoiminnasta. StaffPointin hoitaessa prosessin kesätyöntekijän saama kokemus on positiivinen ja onnistunut.

StaffPoint noudattaa Vastuullisen Kesäduunin periaatteita. Se toimii vuosittain rekrytoijana tai työnantajana sadoille, jopa tuhansille kesätyöntekijöille. Kesätyöntekijöiden työllistäminen on StaffPointin sosiaalisesti ja yhteiskunnallisesti aktiivisessa liiketoiminnassa tärkeällä sijalla. Esittelemme asiakasorganisaatioidemme tulevia kesätyömahdollisuuksia jo edellisen kesän päättyessä.

Vuokraamalla kesätyöntekijät StaffPointin kautta organisaatio varmistaa heidän saavan yksilöllisen tutustumisen rekrytointiprosessiin. Kosketus työelämään on positiivinen jo heti prosessin alkumetreillä.