Siirry sisältöön

Volyymirekrytoinnit

Volyymirekrytoinnin palvelut ovat hyvä valinta tilanteissa, joissa organisaatio tarvitsee kerralla suuremman määrän osaajia omiksi työntekijöikseen.

Volyymirekrytoinneissa profiilien määrittely, houkuttelukeinojen punninta sekä laadukas haastattelu- ja arviointiprosessi ovat onnistumisen takeita. Kustannustehoa ja monistettavuutta volyymirekrytointeihin syntyy, kun ne hoitaa systemaattisilla prosesseilla ja hyvin johdetuissa rekrytointitiimeissä. StaffPointissa työskentelee eri toimialojen ja profiilien erityispiirteet tuntevia rekrytoinnin ammattilaisia. Heidän osaamistaan täydentävät rekrytointi-/työnhakijamarkkinoinnin ammattilaiset sekä nykyaikainen digitaalinen työympäristö. Nämä yhdessä tuovat prosessiin vuorovaikutuksen helppoutta ja hyviä tuloksia.

StaffPointilla on hyödynnettävänään toimiala- ja profiilikohtaisia kandidaattipooleja, jotka tukevat volyymirekrytoinneissa onnistumista. Valtakunnallisena toimijana tukenamme ovat myös alueelliset verkostot. Hyvät oppilaitosyhteistyösuhteet, suositut omat markkinoinnin peruskanavat sekä vuosisopimusyhteistyö valtakunnallisten rekrytointimedioiden kanssa takaavat, että volyymirekrytointimme saavat vahvaa perusnäkyvyyttä ja huomiota. Rekrytoinnille saa lisää huomionarvoa, osumatarkkuutta ja työnantajamielikuvaelementtejä ns. rekrytointi- eli hakijamarkkinoinnin keinoin (ks. palvelusta lisää täältä).

Haluatko lisätietoa näistä asiantuntijapalveluista? Jätä yhteydenottopyyntö - kuulet meistä pian!

Ylimmän johdon avainhenkilöistä myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, asiakaspalvelun, IT:n ja digin asiantuntijoihin sekä kokonaisiin Call center -tiimeihin. StaffPoint konserni rekrytoi vuosittain satoja asiantuntijoita ja esimiehiä erilaisiin tehtäviin ympäri Suomen.