Siirry sisältöön

StaffPoint-konserni on merkittävä suomalainen työnantaja. Haluamme olla myös Paras Työn Tekijä.

StaffPoint-konserni kuuluu Suomen suurimpiin työnantajiin ja on myös yksi suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä Suomessa. Konsernin enemmistöomistajat ovat pääomasijoitusyhtiö Sponsor Capital ja työeläkeyhtiö Varma.

StaffPointin liikevaihto vuonna 2021 oli 102 milj. €. Yritys toimii Suomessa 10 paikkakunnalla. Lisäksi sillä on yhtiö Espanjassa.

Vuokratyöntekijöiden toimitusvarmuus

Vuokratyöntekijän toimitusvarmuus

Vuonna 2021 eri toimialojen vuokratyöntekijöiden toimitusvarmuutemme oli keskimäärin 95,2 % (lähde: myStaff).

Haastavin työntekijä- ja hakijasaatavuustilanne oli hotelli-, ravintola- ja catering-alalla, ICT-alalla sekä teollisuuden alalla. Eniten osaavia työntekijöitä löytyy mm. myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatehtäviin sekä eri alojen esimiestehtäviin.

  Asiakkaidemme suositteluprosentti

  Asiakkaidemme suositteluprosentti

  Vuoden 2021 alussa toteuttamamme asiakaskyselyn perusteella 90 % vastanneista asiakkaista suosittelisi meitä HR-kumppanina.

  Avoimia työpaikkoja tarjolla

  Avoimia työpaikkoja kauttamme tarjolla

  Haemme vuositasolla tuhansia eri alojen ammattilaisia joko asiakkaamme tai StaffPointin työntekijöiksi. Avoimia työnimikkeitä ja etsittäviä työntekijäprofiileja on satoja erilaisia.

  Vuonna 2021 avoimia työpaikkoja oli kauttamme tarjolla 3 492 (Huom! Useaan työpaikkaan on etsitty monia osaajia yhtä aikaa). Lisäksi monet asiakasyrityksistämme etsivät jatkuvasti osaajia vaikkei avoin haku ole päällä - puhutaan ns. piilotyöpaikoista.

   maahanmuuttajat 2022-01

   Työllistämiemme maahanmuuttajien määrä

   Vuonna 2021 työllistimme maahanmuuttajia eri toimialojen töihin 801. Työmahdollisuuksia löytyi sekä etelästä että pohjoisemmasta.

    Paikkakunnalle työvoimaa

    Kuinka monelle paikkakunnalle löysimme työvoimaa

    Työllistämme niin etelään kuin pohjoiseenkin - suuremmille ja pienemmille paikkakunnille.

    Vuonna 2018 löysimme osaajia 183 paikkakunnalle Suomessa (lähde: myStaff).