Siirry sisältöön

Henrico Digital Oy

StaffPoint-konserniin kuuluva Henrico Digital Oy tarjoaa digi- ja ICT-osaajien suorahakupalveluita sekä digi-freelancereita yritysten digitaalisen kasvun tueksi.

Henrico on Pohjoismaissa toimiva digitaalisen liiketoiminnan konsulttiyritys, joka on erikoistunut digi- ja ICT-osaajien suorahakuun ja digi-vuokrakonsulttien välityspalveluihin. Asiantuntijoillamme on vahva henkilökohtainen tausta digitaalisten liiketoimintojen johtamisesta sekä digialan osaajien rekrytoinneista.

Freelancer-verkostossamme on palveluksessasi yli 100 kokenutta digitaalisen liiketoiminnan konsulttia. Pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme tarpeet ja pitämään aina mitä lupaamme. Toimimme arvojemme mukaisesti: rohkeasti ja ketterästi.

Henrico Digital perustettiin vuonna 2019 tarjoamaan palveluja yrityksille, jotka etsivät digi- ja ICT-osaajia omiin tiimeihinsä sekä yritysten väliaikaisiin tarpeisiin ja projekteihin. Vuonna 2021 StaffPoint Group osti Henrico Digitalin liiketoiminnan. Yhdessä StaffPointin kanssa Henrico pystyy tarjoamaan entistä laajemmat mahdollisuudet niin osaajia etsiville yrityksille kuin myös kokeneille digikonsulteille, jotka etsivät freelancer-työtä.

Henrico Digitalin toimitusjohtaja on Minna Kruhse.

Siirry Henrico Digitalin sivuille.